Karácsony előtt sokan örülnek a minimálbér és a garantált bérminimum emelésnek, kivéve azok, akik az emeléssel járó terheket fizetik.

Orbánék ledobták a bombát: mától lép életbe a változás

Fotó: Facebook/OrbánViktor

A Versenyszféra és a kormány Állandó Konzultációs Fórumának tagjai (kivéve Magyar Szakszervezeti Szövetség), valamint a kormány a két héttel ezelőtti megállapodásnak megfelelően múlt hétfőn hivatalosan is aláírták a minimálbér és a garantált bérminimum emeléséről, valamint a bérnövelési ajánlásról szóló megállapodást. A kormányzat a lakossági fogyasztást szeretné élénkíteni, ezért támogatta a minimálbér és a garantált bérminimum emelésének előrehozását december elsejétől

- számol be az Atv.hu.

Magyarország Kormánya ma reggel erre rá is erősített a közösségi oldalán

december 1-jén életbe is lépett az emelés, ez pedig azt jelenti, hogy a minimálbér 266 800 forintra, a kötelező bérminimum pedig 326 000 forintra emelkedett. A januárban esedékes fizetések már a megemelt összeggel érkeznek.

Forrás: Atv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Más kacsójával szedi a csalán kormányunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@nemkati: A stílus maga az emberf... :-)
nemkati
@Dr. Proktor: Sajnos olyanok is néha kifordulnak magukból, akiknek a mondanivalójával nagyon egyetértek. Olyan ez a stílus, mint a lavina, mindenkit elsodor. Elismerésem azoknak, akik még tudják tartani magukat és trágárság nélkül is ki tudják fejezni a véleményüket.
Dr. Proktor
@nemkati: Ez azért van, mert nem müködőképes a "ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel" javaslat!
Mesélhetnének erről bővebben az ukránok és az izraeliek is...
nemkati
@Dr. Proktor: Pedig elegánsabb nem trágársággal visszavágni. Vagy kenyérrel visszadobni. De ez valahogy nem divat, inkább a talio-elv, a "szemet szemért...", vagy "amilyen az adjonisten..."
Dr. Proktor
@nemkati: Elegánsabbnak tényleg elegánsabb, csak a másik fél nem ezen a szinten áll és ért!
rücsü41
Ez a béremelés egyenlő a más f ..szával való csalán verés esetével, mert a vállalkozóknak kell végrehajtani a béremelést de az állami közalkalmazottaknak nem lesz béremelésük.Az állam nem köteles a dolgozóinak a bérét emelni!Gondolom azért mert nincs pénze rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok