Nyirati Klára békét szeretne Baján, és függetlenként folytatja tovább. A tegnap ellene indított fegyelmi eljárásnak is volt szerepe a távozásában.  

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Igaza van. Mára a Momentum is csak egy Fideszes szarkeverde...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Nyilván Gyurcsányék nagy kegyesen majd elfogadják, hogy ez a nő majd belépési papírt tölt ki a DK-ba...
Nem most, majd ha elcsitulnak a hullámok...
Nyírfa
@Béla333: 11.49

Rendben, jöjjön az LMP, és nem lesz gond, harmonikusan együtt fog működni a fidesszel. Még Dóra ellen sem lesz kifogásuk, és a Horthy-szobor előtt fognak kvaterkázni.
Tudod az az egyetlenegy probléma van a te Gyurcsány-fóbiáddal, hogy azt hiszed, ha nem lenne a DK, vagy csak olyan kis pártocskaként kiabálna mint az LMP - miért is nincsen tömegbázisa? - , akkor felvirágozna Magyarország, bokrétát köthetnénk a kalapunk mellé, és falvédőt tekerhetnénk magunk köré.
Ez az ország, ez a nép nem tanult, nem tanul, és kétséges, hogy valaha is tanulni fog a saját erkölcstelenségeiből, fusi-szemléletéből, kontárkodásaiból. Soha nem élni, mindig csak túlélni akar, és ez a veszte, mert ez a stratégia a haladás ellentéte.
Bár egyre inkább érzem úgy, hogy pld. Baranyinak van igaza, de túltolni sem kell a biciklit, különösen nem akkor, amikor már szitává lukadt az ellenzéki gumi.
Nyírfa
@Horizont: 12.44

Azt hiszem, most már meg kellene szólalnia. Mert, ugyan magam is a negligálás híve vagyok az érdemtelenségekkel szemben, de van az a helyzet, az az állapot, amikor ki kell állni a nyilvánosság elé, és elmondani minden idők védőbeszédét, magyarázatát az elmúlt húsz évnek, egyértelműen felfedve, mi folyt, mi folyik a kulisszák mögött.
Hiába ismerem, ismerjük el Gyurcsány intellektualitását, ha politikai vezetőként gyenge, és alkalmatlan az egység megteremtésére. És ez nem azt jelenti, hogy a többiek jobban nála. Sőt.
kereső
@Béla333: 11:49 Ne beszélj már zöldségeket Béla. Hogyan akarja a momentumot eltüntetni Gyurcsány? Nem forditva van a dolog? Hiszen nem Gyurcsány mondta a momentumra, hogy "büdös", hanem forditva történt a dolog. Gyurcsány meg szólalt az ügyben- sőt hivatalosan a dk sem! Nem is veszitek észre, hogy mindez orbán akarata szerint történik...meg kell osztani véglegesen az amúgy is szétzilált ellenzéket.
Eddig Budepest volt az ország számára a szabadság kis szigete- ez mostan elúszni látszik, mert nektek fontosabb, hogy ne legyen dk, minthogy ne legyen orbán.
Lesz orbán, hiszen nem lesznek szabad választások- demokratikusak meg még kevésbé, az EP választáson sem, és ez megkérdőjelezi a az EP legitimitását is. Itt tartunk most- ti fogjátok segiteni orbánt az unió szétverésében. Ennyi eszetek van, és már mindent kitaláltok,-és ráfogjátok a dk-ra/ gyurcsányra hogy ez megtörténjen. Nem kell itt sem demokrácia, sem szabadság/liberalizmus- kell egy aktuális 2006 óta folyamatos ellenség- akire rá lehet fogni a saját dilettantizmusokat.
Nyírfa
@Horizont: 18.02

" Csinált szuper módon egy pártot aztán a halálát is ő fogja okozni a végén. "

Talált, süllyedt! Ami még rosszabb, hogy magával rántja Klárát is, az árnyékkormányt is.
nemkati
Nekem hiányzik @sgl:
Vajon hova lett? Remélem, jól van. Most megírta volna az ellenzékről, amit szokott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.