Magyarországon "a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben" – fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.

Szánthó Miklós: Magyarországon "a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett"
Fotó: MTI/Soós Lajo
s

Szánthó Miklós kiemelte: a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is:

Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket

- fejtette ki.

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja , amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára:

Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét. Mert együtt erő vagyunk!

- hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a "progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához". "Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak. Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!" – hangsúlyozta.

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig "katasztrofálisan félrekezelte". Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a "biztonságunkat és túlélésünket" veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, "minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító" – magyarázta s stratégiai igazgató.

Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!

- mondta.

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Őrnagy: itt az egyedüli "ismétlöpuska" te vagy ,- te aki másokra szeretnéd rákényszeríteni a gondolkodásra képtelen idiotiotizmusodat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ismét a tudomány...oktass ki kérlek ha már cáfolni tudsz...
Csizmás Kond
@Horizont: azt sem tudod mi a gén...csak háp háp...
A gént nem a szüleinktől örököltük hanem csak ők közvetítették ránk, A gén az úgynevezett teremtés műve és ott akkor nem volt sem politika sem buzipárt sem libapárt, hanem egy küzdelmes túlélési harc amit a gén segített megvalósítani és folyamatot teremteni hogy a szaporodás után is ugyanazon lény jöjjön létre...de nektek csak a csak a szex és annak minden kiforgatott változata az érthető belőle...szégyen hogy ekkora kort megértél és csak ennyi ragadt rád az egész életvitelből...
Nessy
@Horizont: Talán a kromoszómáktól kellene kezdeni. Hosszú történet! Semmi köze az ember "teremtéséhez", inkább az evolúcióhoz. Mint ahogy a "gender" , mint fogalom, sem az aminek ma használják, Az ősközösségek óta létezik!
Nessy
@Horizont: Nem neked szántam az ismeret bővítést, tudom, hogy neked ez természetes! :-)) Csizmás valós, vagy provokatív szamárságai bosszantottak föl, Sajnos, amilyen tempóban romlik a szemem, egyre jobban kell figyelnem, a kurzor4! Sorry!
Nessy
@Horizont: Sajnos már én is benne vagyok. A nevekkel vannak gondjaim! Vagy pl. a nátha hamarabb jut eszembe latinul, mint magyarul. A hosszú távú memória térnyerése a rövid távú felett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.