Szerda reggel a Dunántúlon élők nagy része havazásra ébredhetett. Egyes területeken már most több mint 10 centiméteres a hó. Folyamatosan frissülő cikk... A MÁVINFORM oldalán több tucat késés és fennakadt vontközlekedésről adnak tájékoztatást. A dunántúli vasútvonalakon számos fennakadás és késés van, helyenként 15-45 perc késéssel közlekednek a vonatok. De van olyan is ami nem közlekedik a hóhelyzet miatt.   Az alábbi vonalakról számoltak be.:

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Lehullott 5-10cm hó és az ország felét elvesztettük. Pedig már mindenki nagyon várta a havat. Mindenki felkészült a télre, aztán kiderült, hogy kamu az egész. Mint minden évben.
rücsü41
A MÁV arra kéri az utasokat hogy ne utazzanak.Ez egy teher és s z e m é l y s z á l l í t ó állami vállalt mi azért alakult hogy szállítson.Az is hülye egy reklám volt hogy" Cipőt vegyen a cipőboltból", de az hogy egy szállító vállat le beszéli az embereket az utazásról és húsz centis hó elriasztja őket az utaztatásról ,hát az még az előzőnél is nagyobb szégyen és marhaság .Orbán egy héttel ezelőtt azzal viccelődött amikor a fővárosban leesett az első hó , ami kb 5 centis volt, hogy nem tudja hogy ide ér -e Karácsony, már mint a főpolgármester.Most nem hallottam hogy azon élcelődne, hogy nem biztos hogy lesz Karácsony /ünnep/ , mert a MÁV lebeszéli az embereket , mindenkit az utazásról?Viktornál befagyott a gondolkodás!
balos
@rücsü41: Ahhoz aggyal is rendelkeznie kellene a fent említett zsebhokisnak!Kioperáltatta az utolsó morzsát is,mert így jobban megértik a támogatói!
rücsü41
@KisTehen: De a németeknél nem félt az elnök , hogy Berlinbe nem érkezik meg a Karácsony!Az elnök és a kormányfő nem izélgetik egymást, ők együtt igyekeznek a havat eltakarítani , a vasúti pályát és az autó utakat szabaddá tenni!Ez a különbség a magyarok és a németek között ebben a tekintetben .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.