Magyarországon 2021-ben összesen 30 593 rákos beteg hunyt el a KSH adatai szerint, ez azt jelenti, hogy 100 000 magyarból 315 rosszindulatú daganatos betegség miatt vesztette életét. Mindeközben a WHO nemzetközi statisztikái is azt mutatják, hogy az elmúlt harminc évben jelentősen megnőtt az 50 év alatti rákos betegek száma, itthon mégis egyre nehezebb eljutni a rákszűrésekre.

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Mégis mit akarnak ezek a betegek? Kell a pénz kínai vasútra, stadionokra, focira, kastalyakra, szavazatvásárlásra, röpü lőtérre, jaktokra, kormányzó fényesítésre ezermilliárdok, ezek a rákosok meg itt ugrálnak. Hát miféle hazaáruló népek ezek, nem látják, hogy ki kell jutnunk az eu bajnokságra?
rücsü41
Inkább a rák betegség lefolyását kellene megváltoztatni, mert a gyógyítás nem sikerülhet ilyen egészségügyi ellátás mellett, amikor a betegek azon imádkoznak, hogy csak a fertőző kórházba ne kerüljek.Nem vigasztalja a beteg hozzátartozót az a hír, hogy a műtét sikerült, de a beteg a kórházi fertőzésbe meghalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.