A sokkoló eset kapcsán a férfit hét év börtönbüntetésre és hét év közügyektől való eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék – írta meg 24.hu.

Hét évre ítélték el a mostoha unokáját szexuálisan zaklató nagyapát

Fotó: Pixabay

A törvényszék közleménye szerint a férfi egy ingatlanban élt a fiával, annak élettársával, három közös gyermekével és a fia nevelt kislányával 2017 nyarától kezdődően.

Annak ellenére, hogy nem voltak vér szerinti rokonok, a férfi és a kislány között nagyszülő-unoka viszony alakult ki. A terhelt gyakran vigyázott a gyermekekre, és a nevelt unokájával undorító játékokat játszott.

A mostoha nagyapa többször is ruhán keresztül fogdosta , nyakon csókolta a kislányt, és leselkedett utána, amikor a szülei nem voltak otthon. Előfordult olyan eset is, hogy arra kérte a gyereket, hogy fogja meg nemi szervét.

A szörnyűségekre úgy derült fény, hogy a kislány elmondta a barátnőjének, hogy milyen undorító dolgokat művel vele a mostoha nagyapja, az pedig elmesélte a történteket otthon az édesanyjának.

Az édesanya haladéktalanul intézkedett, és a hét év börtönre ítélt férfit véglegesen eltiltották minden olyan tevékenységtől, amely során 18 év alatti személyekkel kapcsolatba kerülhetne.

A 24.hu szerint az ítélet nem jogerős, az ügyész három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, míg a vádlott és védője fellebbezett.

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.