Bűnösnek mondta ki Árpa Attilát és két társát a Fővárosi Ítélőtábla; helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését. 

Ítélet: Árpa Attila ennyit kap a kokainügy miatt

Fotó: TV2

A Fővárosi Ítélőtábla közleményéből kiderül: jogerős a másodfokú ítélet.

A másodfokú, jogerős ítéletben az áll, hogy „az ismert média személyiséget és két művésztársát bűnösnek mondta ki az ítélőtábla társtettesként, forgalmazással elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében, amelyért az egykori Nagy Ő-t 1 év 8 hónap végrehajtásában 2 évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, míg két társát 1 év 6 hónap, illetve 1 év börtön fokozatú, egyikük esetében 2 évi időtartamra, másikuknál 1 év próbaidő tartamra felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, egyben rendelkezett az előzetes bírói mentesítésükről”. Az ítélettel a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bírósági döntést.

Árpa Attila lakásán 2019-ben razziázott a rendőrség egy pókerparti alatt, ennek az ügye gurult tovább egészen a vádemelésig, amiről itt írtunk korábban. A vádirat szerint a 49 éves férfi 2019. márciusban megbízta két ismerősét, hogy egy bulira vegyenek kábítószert, ők be is szerezték, de a rendőrök elfogták őket. A Fővárosi Főügyészség öt férfi, köztük Árpa Attila ellen emelt vádat, az indítványban mindannyiukra szabadságvesztést kértek, közülük három ember esetében próbaidőre felfüggesztve. A Fővárosi Törvényszék februárban hozta meg az elsőfokú ítéletet a kábítószer-birtoklási ügyében, a bíróság bűnösnek mondta ki Árpa Attilát és 1,5 millió forintos büntetéssel sújtották

- számol be a Telex.

Árpa Attila az ügy kirobbanása óta tagadta bűnösségét, tavaly márciusban nem jelent meg a bíróságon, a májusi az első előkészítő ülésen ott volt, de nem ismerte el a bűnösségét, és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem, ezért a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. Árpa korábban a Telexnek azt mondta, nem foglalkozik a kokainüggyel.

Az ügyész korábban egy év tíz hónap börtönbüntetést ajánlott, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztenék, amennyiben Árpa bűnösnek vallja magát; ha azonban nem ismeri be a tettét, a legrosszabb forgatókönyv szerint 8 év börtön büntetést szabhatnak ki rá. Árpa nem tett beismerő vallomást.

Forrás: Telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a púderos orrú fidesznyikekre mikor csap le a yard?
Toller Béla
Attila, ha kijössz egyser, ne aprózd el magad ! Csináld nagyban, tonnaszámra, lefizetve a yardot - soha többé még csak gyanuba sem kerülsz ! A küszöbödre teszik le majd annak a bőrét, akit te meghívsz de aki azonnal felad !
jáger laszló
Próbaidőt állva is kibírják!!
Ülve nehezebb lett volna az 7szentség!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Ez aztán a kemény büntetés. Potyogtak a könnyei - a röhögéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.