Az államtitkár szerint az ellenzéki EP-képviselők egész évben a béremelés ellen dolgoztak. Lassan itt az év vége, de Brüsszel továbbra se fizette ki a magyar pedagógusoknak járó béremelés rá eső részét. Rétvári Bence az MTI-hez eljuttatott közleményében ezt azzal magyarázta, hogy az ellenzéki EP-képviselők egész évben azon dolgoztak, hogy megakadályozzák a Magyarországnak járó források kifizetését. A belügyi államtitkár felháborítónak nevezte, hogy havi 5-6 millió forintos fizetésükért nem a pedagógusokat képviselik, azon ügyködnek, hogy 2025-re a tanárok ne kereshessenek havi 800 ezer forintot. Szerinte ez kicsinyes politikai bosszú, amiért a magyarok nem rájuk szavaztak a választásokon. Rétvári Bence felidézte: a kormány hivatalos terve szerint idén 561 ezer forintra nőtt volna a pedagógus átlagbér, ám az ellenzék Brüsszelben meggátolta a rendszerváltás óta legnagyobb pedagógus béremelés megvalósulását. Az államtitkári közlemény szerint Brüsszel 800 milliárd forinttal...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
1. Mióta a zunió a pedagógusok munkáltatója?
2. Akkó hun is a nagy nemzethy matyar szuverenitás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Mi az, hogy Brüsszel nem fizette ki a rá eső részét??? :D:D:D
Nem tudtam, hogy Magyar-Brüsszel perszonálunió létesült az éjjel.

Akinek még nem mondtam volna, már az össze hajszálam az égnek áll EZEK-től.
Yoda69
@Peller Anikó: Es meg amiket nem soroltal :)
Például lenyultak Tokajt is. Es 30+ kastelyt a hozza tartozo uradalmakkal.
rücsü41
Úgy látszik hogy egy ember akkor lehet csak államtitkár még ha ős fideszes is, ha fordítva ül a lovon és azt buggyant aggyal azt gondolja és el is mondja, hogy azok tartoznak az országnak akiknek semmi közük a magyar közoktatásban dolgozók béréhez.Ez az ember szellemileg retardált!
balos
Most szeretnék minden fideSSes támogatónak kellemes hamászos szomszédot kívánni,mikor levágják a kolostor malacot!
vacsi
Ha Brüsszel ezt a pénzt mégis kifizeti (aminek az esélye 50 %, mert: vagy kifizeti, vagy nem), akkor ezt a 800 milliárdot a pedagógusok megkapják?
izéke
@vacsi: a lófütyülőt kapják meg! Majd jön valami újabb eszement dolog,amire jobban kell a pénz,pl. megveszik az RTL-t tripla árért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.