Európa főboszorkányát, polgári nevén Szegedi Erikát faggatták ki arról, "mit olvas ki a csillagokból és a kártyából, mit tartogat még az év hátralévő része.

Ez kész: már a horoszkóp is kormánypropaganda a Borsban

Erős konkurenciát kapott a papság propaganda terén. Forrás: Pixabay

Európa főboszorkánya válaszul felmondta a kormányzati propagandát, horoszkópnak álcázva – kérdés, mit fog ehhez szólni Orbánék eddigi kedvence, a katolikus egyház.

"Az év hátralévő napjai már nem tartogatnak nagy meglepetéseket. A lapok szerint nyugodtan fognak telni az év hátralévő napjai, így mindenki kicsit fellélegezhet. Az egészségre viszont nagy figyelmet kell fordítani, mert a frontok miatt az időseket és a frontra érzékenyeket különösen veszélyezteti az év végi szélsőséges időjárás és a hatalmas hőingadozás. Hosszú idő után először ismét fehér karácsonyra lehet számítani az ország jelentős részén”

– idézi a Media 1 Erikát.

Európában nagy problémák várhatók, amiknek a migráció az okozója. Ez különösen sok fejfájásra ad okot Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban.

"A legszerencsésebb csillagjegy az év hátra lévő részében a Bak, a Rák, a Skorpió és az Oroszlán. Számukra egy nagyon pozitív időszak veszi kezdetét, ami még a jövő évben is folytatódik." És megy tovább a klasszikus horoszkóp.

A Bors Online a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) cégéhez, a Mediaworks Hungary Zrt.-hez tartozik, vagyis „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősül.

Forrás: Media1
Fotó: Piixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Bors az Bors! Az igénytelenség egyik vezérhajója! (lásd még Story, Metropol és társaik). Miként a KESMA által kitermelt flotta további tagjai is!
Persze: Kmalac int---KESMA ír!
simmering73
Nemzethy Főboszorkány. Középkorban hamar eltüzelték volna.
namihami
@simmering73: 16.40: lásd még a híres Monty Python and The Holy Grail (magyarul Gyalog galopp) bíres 6. Boszorkánypróba jelenetét!
human
1) Valóban vicces, hogy a mélykeresztény oldali médiában jósnők is fellépnek. Dehát tudjuk mennyire keresztények ezek valójában.

2) A jósnőn nem kell meglepődni. A látnokok úgy működnek, hogy általános igazságokat, könnyen megjósolható eseményeket adnak el jóslatként. Bárható, hogy az israeli háború miatt lesznek konfiktusuk azokban az országokban ahol eddig is voltak? Igen. Akkor nem nagy kockázat ezt megjósolni.
Egyébként Orbán is szokott pont így felcsapni jósként. Mikor az EU előkészít egy döntést, de csak vezetői körben vetik fel az Orbán itthon jóslatkét adja el a híveinek, hogy szerintem majd az EU ezt vagy azt tervezi tenni. Ezek pedig ha bejönnek a hívek álla a földet verdesi mekkora nagy ész ez a Viktor. Miközben annyiról van szó, hogy ő értesül az EU belső körben felvettett terveiről is ahogy a többi állam vezetője is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.