Nagy István agrárminiszter „a vidéki élet, életmód védelmében” szeretne törvényt.

Kétmilliárd forintot lopott el a beosztott, most megdicsérte az agrárminiszter

Sáska rossz, bűnöző elvtárs jó. Forrás: Facebook

Ennek kapcsán interjúzott vele az új Index. Az interjúból kiderül, hogy az agrárügyek urának figyelmét nem kerülik el a valós veszélyek. A sáskaevés veszélyeiről például ezt mondta a baráti lapnak:

Azt látjuk, hogy a vidéki hagyományaink, kultúránk és életmódunk kerülhet válságba, amikor olyan témák kerülnek elő, hogy együnk-e rovarfehérjét, sáskát, tücsköt vagy bogarat. Ha fölváltjuk a magunk hagyományaiból eredő termékeket egy idegen kultúra termékeivel, akkor az önazonosságunkat, a gyökereinket vágjuk el.

Megkérdezték Nagyot a minisztériumában történt 2 milliárd forintos hűtlen kezelésről is.

Nagy János korábbi földügyekért felelős helyettes államtitkár ellen ugyanis 2022 végén 2,2 milliárd forintos hűtlen kezelés miatt emeltek vádat. Az ügyészség szerint Nagy utasítására 2019 első felében a minisztérium háttérintézménye ügyvédi irodákkal, illetve más céggel megbízási szerződéseket kötött, amiknek keretében több mint 2,2 milliárd forintot fizettek ki.

Az ügyvédi irodákkal kötött szerződésben szereplő feladatokra a minisztériumnak és háttér intézményeinek nem volt szüksége, a nyomozó hatóság szerint az ügyvédi irodák által teljesítésként leadott dokumentumok nagyrészt haszontalanok és formailag is kifogásolhatók voltak – emlékeztetett a 444

Nagyon megdöbbentett ez az ügy, mert Nagy János egy jó szakember. Az Agrárminisztérium belső vizsgálatot folytatott le, ami egyébként nem tárt fel szabálytalanságot. Azokat, akiket a büntetőeljárás bármilyen formában érintett, a minisztérium elbocsátotta. Nagyon remélem, hogy az eljárás végére kiderül az igazság, és a bíróság mindenkit megnyugtató ítéletet fog hozni ebben az ügyben

- mondta a miniszter.

Forrás: Index, 444
Fotó: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Vajon NER oligarcháéknál miért nem hurka és kolbász van a jachton mindenféle flancos "idegen kultúra termékei" helyett? Miért francia pezsgő, skót viszki és orosz kaviár alatt roskadozik az asztal?! Miért gyrost és pizzát zanál a sok újgazdag, amikor ehetne tepertőt és disznósajtot is?
És miért ne lehetne ezek után a boltok polcain a kínálatban tücsök és bogár?
Miért kell mindenbe beleugatni..pláne úgy, hogy bort vedelnek és vizet prédikálnak?!
Eladott Ország
Megint csak a jéghegy csúcsa. „Milyen úton kerülhetett Nagy István miniszterhez az Agrárminisztérium intézményétől ellopott 2.2 milliárd fele.” Úgy, hogy eleve el akarták lopni, a főnökkel együtt. Magányos bűnelkövető. Ja! Fideszest csak leszögelt koporsóban szabad ravatalozni, különben még ellopja a szenteltvíz tartót is a ravatalról. Jó kis ország ! Már egy helyettes-senkiházi is félmilliárdot nyúl le. Apropó a Völner-Schadl-ügyben történt valami, vagy az is csak szemfényvesztés volt? A szappanopera vége a szabadlábon védekezés ideáig, majd jöhet a felmentés. Nagy István miniszter, Nagy János kabinetfőnöke (helyettes államtitkár) apjának svájci bankszámláján landolt az ellopott milliárd. A tárca államtitkára apukájának számláján landolt a della? Nahát! Még ilyet! Mártonka, kérdezted erről apucit?
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/404555999_907746284047000_4717705174778706837_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=9IvIcRncwzQAX9WpruP&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB8wpHvexZotxAik1V0wm1sqc7r7NhyBDS_LWzYiF0O4A&oe=657E5363
Nem ellopott hanem elvesztette közpénz jellegét hisz Kósa már megmondta ha igazán bátorak lennének nálunk is lenne európai ügyészség de valamiért nem. Inkább az ibolyát szagold, alulról! Ès még templomba is járnak.
Sakk Matt
Vajon NER oligarcháéknál miért nem hurka és kolbász van a jachton mindenféle flancos "idegen kultúra termékei" helyett? Miért francia pezsgő, skót viszki és orosz kaviár alatt roskadozik az asztal?! Miért gyrost és pizzát zanál a sok újgazdag, amikor ehetne tepertőt és disznósajtot is?
És miért ne lehetne ezek után a boltok polcain a kínálatban tücsök és bogár?
Miért kell mindenbe beleugatni..pláne úgy, hogy bort vedelnek és vizet prédikálnak?!
jáger laszló
Nagy and Nagy ügy
Kissé zavaros
Magyarázatra szorul
Magyarázat azonban nincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
Pistabátyánk elégedett magával és a sikeres káderpolitikájával! Az ő választottja is beleillik, nem lóg ki a fideszsorból! Ez is lop, mint a szarka és még büszke is rá!
Jó fideszes lett belőle!
Nessy
@namihami: Lopott a főnök, elbocsátották a takarítónőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.