Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Egy új, 30 milliárdos innovációs támogatási program is indul kkv-knak. A Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai még mindig nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására. (x)

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg az Közép-Dunántúl Régió (Fejér, Veszprém és Komárom-Esztergom Vármegyék) kkv-döntéshozói október 19.-én Székesfehérváron a PP Konferenciaközpont 22. éves díjmentes roadshowján.

Pénz, de honnan? 2023. Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak Székesfehérváron!

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról, az IFKA bőséges kkv-kat segítő szolgáltatásairól. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a hazai kkv-k fejlesztésére fordítja. Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a pénzhez jutási lehetőséggel is.

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2023.

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

Október 19. Székesfehérvár

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/penz-de- honnan-2023-szekesfehervar/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.