El is mondta, miért.

Orbán Balázs közölte: Magyarország nem vett részt az Ukrajna uniós tagságáról szóló szavazáson MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarország nem tartja felkészültnek Ukrajnát az uniós tárgyalások megkezdéséhez, ezért nem vett részt az arról tartott szavazáson

– tájékoztatott a miniszterelnök politikai igazgatója Brüsszelben csütörtökön.

Orbán Balázs az európai uniós csúcstalálkozó alkalmából magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, Magyarország álláspontja egyértelmű: nem tartja felkészültnek Ukrajnát az európai uniós tárgyalásokhoz, ezért azt javasolta, hogy ne kezdődjenek meg a tárgyalások.

Közölte, 26 uniós tagállam azonban másképpen gondolja ezt, ezért a tárgyalásokat követően Magyarország úgy döntött, hogy elhagyja az üléstermet és nem vett részt a szavazáson. Ezzel Magyarország nem akadályozta meg a döntés meghozatalát, de nem is vállalja a felelősséget ezért az elhibázott döntésért – húzta alá.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Lassan összejön számotokra a nix ugribugri. A nindzsa lefegyverezve és igazolva, hogy a pénzért pofa be még máködőképes Európában.
Az azért még érdekelne, hogy hány saller és mekkora koki lett a kolostormalacnak beígérve a huszonhatok részéről.
Nem utolsó sorban: beigazolódott az a mondás is, hogy sok lúd disznót győz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@rücsü41: persze, azért tolták el márciusra a feltételek kidolgozását, mi...?

09:03) Ez egy hülye magyarázat, mert így, ha öt kormány-, vagy államfő is kijött volna a teremből, akkor is "érvényes" lenne a szavaszás...!
kereső
@rücsü41: @namihami: Nem simán "elhagyta az üléstermet"- hanem Schulcz német kancellár "megkérte", hogy menjen ki. "igyon egy kávét".
Orbán balázs nem hazudott, csak nem bontotta ki az igazság minden részletét...
csak úgy....
legalább ti 0rbánok tartsatok össze! :) -örül is a sisere butuska szolga had...
verőce21
@csak úgy...: "Ez a zsoldosok tiltakozása"!
csak úgy....
@verőce21: ez meg a te buta véleményed! - aki egyszer belenyalt 0rbán seggébe,annak biztosan elment az esze,erre te is egy élö (unalmas) példa ,te súlyos függöségekben szenvedö!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.