Régen minden jobb volt. Vagy mégsem? Megoszlanak a vélemények arról, hogy az elmúlt évtizedek szerényebb, ámde kevésbé elüzletiesedett, vagy a jelenkorra jellemző, bőség zavarával küzdő, olykor csöpögős, csömörbe fullasztó karácsonyok-e kedvesebbek a szívünknek. Nemrég középkorúvá érett, vagy annál idősebb olvasóink minden bizonnyal rendelkeznek összeshasonlítási alappal, így a döntést rájuk is bíznánk. Aki pedig még a […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Persze, hogy jobb volt, mert fiatalabbak voltunk.
nemkati
Én nagyon hittem a Mikulásban. Már éppen kezdtem gyanakodni, amikor, úgy 8-9 éves lehettem, újra biztos lettem, hogy a Mikulás hozza az ajándékot. December 5-én este az egész család együtt vacsorázott, az unokatestvéreim is. Végig az ablakot lestem, nem volt ott semmi. Egyszercsak megint odanéztem, és a két ablak között tele volt mikulás csomagokkal. A felnőttek sürögtek-forogtak, de az ablakhoz nem ment senki, ebben biztos voltam. A második emeleten laktunk, erkély nem volt. Nagyon boldog voltam, hogy tényleg van Mikulás.

A Jézuskában úgy 2 év múlva csalódtam. Karácsonyra mi gyerekek egy gyönyörű Budapest makettet kaptunk. A Duna kék festékkel festve, a Gellért-hegyen zöld krepp papír fű, tökéletes szabadság szobor, a másik oldalon a Parlament, hidak, mindenfelé házak, utcák, sétányok, padok, kis műanyag figurák, autók, és az egész be volt világítva pici lámpákkal, csodálatos volt, imádtam. Aztán eszembe jutott, hogy egyszer láttam, apukám hogy vágta ki, ragasztotta össze az épületeket. Nem éreztem csalódást, de innentől tudtam, hogy ő a Jézuska. Nagyon büszke voltam rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.