Kiszámolta a miniszterelnök politikai igazgatója, hányszor tehet még keresztbe az EU-nak a kormány.

Még minidg az EU-csúcs miatt magyarázkodnak: Orbán Balázs szerint még 75-ször vétózhatja a kormány Ukrajna csatlakozását

Orbán Balázs. Kép: MTI/Hegedüs Róbert 

Ukrajna európai uniós csatlakozásának kérdése bizonyosan nem dőlt még el, csak az, hogy az ügyben nincs egység az EU-n belül – bizonygatta a miniszterelnök politikai igazgatója a közmédiának nyilatkozva. Orbán Balázs a Kossuth rádióban azt mondta arról, hogy az EU-csúcson megszavazták az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdését Ukrajnával, amíg a német kancellár elküldte Orbán Viktort egy gyors kávéra:

Jeleztük egyet nem értésünket, és hagytuk, hogy a 26 tagállam meghozza ezt a döntést.

Orbán Balázs számításai szerint legalább 75 olyan pont van még, amelyben egyhangú döntéshozatalra van szükség, tehát Magyarország hozzájárulása nélkül a folyamat nem tud továbbmenni, illetve a legvégén a magyar parlamentnek is ki kell mondania a döntő szót.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: A telibeszart búvárruha állítólag kivonult a szavazás előtt. Megint nincs annyi ebben a szarkupacban, hogy valamit felvállaljon, inkább mismásol a dagadék szarházi, ahogy szokott! Undorító egy szar féreg! A magyar történelem legokádékabb és legkártékonyabb férge! Mi meg tűrjük. A bátotsága mint bolha tökén a pattanás, de pofája mint a bécsi kapu. Egy 160 cm-es óriás! Macron: Húzz a gecibe...
uploads.disquscdn.com/images/19c717fb42d58f3e344b1f386d3cc643fc7a21b79c996a80b57fd35599f07f74.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másol
A felszabadított pénzekhez nem a vétó elengedésével férhettünk hozzá, hanem azért, mert a magyar kormányfő úgy táncolt, ahogy az Európai Bizottság fütyült.
hahahaha
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:14 ☻ A geci és bandája akkor már régen a börtönben lesz!
miro.medium.com/v2/resize:fit:1400/1*eTBFIogTW_Nbr6DqRNCMoQ.gif
Ha jól értem a sztrítfájter szavait azért győztünk, mert villámgyorsan eliszkoltunk a küzdőtérről. Üres tekintetű, pszichopata.
c.tenor.com/-1gikLvfuQwAAAAC/tenor.gif
Nekem valamiért ez a klasszikus jutott az eszembe. Gyalog-galopp - Fekete Lovag
youtu.be/DiKFV9Ka-GU
Ismerjük már, 97 % nem a szankciókra. Ez most pont a 3% volt akkor. Mint a régi viccben: "...nem féltem, futás közben többször bátran visszanéztem." Mint várható volt a csúti vajda egy kis baksisért hajlandó sokadjára is segget csinálni a szájából.
Nyírfa
@KisTehen: 16.08

" A Bloombergnek adott nyilatkozatával minden korábbinál egyértelműbben jelezte a magyar kormány uniós zsarolási potenciálját Orbán Viktor miniszterelnök politikai tanácsadója, Orbán Balázs. A Magyarország nyitott az ukrajnai segély vétójának feladására, ha az EU feloldja a pénzei befagyasztását címmel megjelent interjúban egyértelművé tette ugyanis, hogy a magyar kormány hajlandó lemondani az Ukrajnának szánt hatalmas összegű, négy év alatt 50 milliárd eurós európai uniós támogatás megvétózásáról, ha megkaphatjuk az összes még befagyasztott uniós támogatást. "

444.hu/2023/12/13/orban-balazs-ha-feloldjak-az-osszes-befagyasztott-unios-tamogatasunkat-nem-vetozzuk-meg-az-ukran-csomagot

Ki a megvásárolható, @KisTehen: ?
Lepényleső
Nagyon hülyének kell ahhoz lenni,- hogy ezekből a bárgyú magyarázkodásokból bármit is el lehessen hinni?
jáger laszló
A 2 Orbán 1 húron pendül!
A Balázs +magyarázza a Viktor folyosói futását és győzelmi jelentésként jegyzi a történelem lapjaira!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.