A III. kerületben bruttó 544 ezerért keresnek munkatársat.

Több mint félmillió forintos fizetésért keresnek eladókat a Lidl egyik üzletébe

Fotó: Faludi Imre/MTVA

A Pénzcentrum szúrta ki, hogy Budapest III. kerületében bruttó 544 ezer forintos fizetést ajánlanak, miközben Szekszárdon ugyanerre a munkakörre már „csak” 351 ezer forintos bruttó bér jut.

Az 544 ezer forintos bruttó fizetés 361 760 forintot jelent nettóban, ha valaki pedig 25 év alatti, azaz nem kell személyi jövedelemadót fizetnie, 443 360 forintot vihet haza havonta.

A munkaköri leírásba beletartozik az is, hogy a vásárlókat udvariasan, pontosan és segítőkészen szolgálják ki, rendezzék a boltban az árukat, takarítsák az üzletet és süssék a pékárukat. Ezeken felül a pénztármunka, áru forgatása és minőségellenőrzése, valamint a leltár lebonyolítása is a munkakör részét képezi – írja a lap, ahol további fizetéseket is meg lehet tekinteni.

Forrás: hvg.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tunes1106
Miért nem a nettóval hírdettek gyökerek?
izéke
Azt is tegyék hozzá,hogy csak rövid időre,mert bevett gyakorlat náluk is,hogy csak ideig óráig alkalmazzák az embereket,aztán ha nem kell,elküldik,majd keresnek másikat. Ugyanezt csinálja az Aldi is. 3-4 emberrel csináltatnak mindent,még jó,hogy a wcre ki tudnak menni.
Giovanni Alba
@Tunes1106: ma, 17:43
Talán azért, mert a nettó függ az életkortól, ahogy a cikkben is megemlítik. Érdekes és vicces is, majdhogynem röhejes, hogy felvesznek két agilis fiatalt, az egyik legyen 23 éves, a másik 24. Indulásnál mindketten ugyanannyit visznek haza, majd egy év múlva már megjelenik a kormány áldásos intézkedéseinek hatása, az idősebbik még mindig ugyanannyit keres bruttóban, mint a fiatalabbik, de kevesebbet kap.
"Az 544 ezer forintos bruttó fizetés 361 760 forintot jelent nettóban, ha valaki pedig 25 év alatti, azaz nem kell személyi jövedelemadót fizetnie, 443 360 forintot vihet haza havonta."
vacsi
Bruttó 544? Az nettó 400 körül van
balos
@izéke: Próba idő!Utána repülhet féláron!
verőce21
Aki ennyi mindent meg tud csinálni egy üzletben, az már üzletvezető is lehet... 750K bruttóért...! Minek menne szezonmunkára?
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 18:15
Érdekes megnyilvánulás. Vajon anno téged is "úgy csináltak" a családi pótlékért? Sajnálom a gyerekeidet -ha vannak.
Azért az emberek közt másként megy, mint az egerésző, bundás négylábúaknál.
Nem mellékesen, nem csak férfiak szeretnének munkát és jövedelmet. Ugyanezzel a lendülettel a fiatal nőknek mit tanácsolnál? "Csináltassák fel magukat", aztán lesz ahogy lesz?
Szerintem gondold át ezt még egyszer.
Tunes1106
@Giovanni Alba: ne azzal kèrkedjen ha nem vagy 26 akkor fú de jól keresel. Adjanak mindenkinek tisztessèges bèrt , meg ugye az adó kedvezmènyhez semmit nem tesz a multi bele. Úgymond más tollával èkeskedik! Tessèk mutatni mindenkori nettókeresetet ,kedvezmènyhez semmi köze! A a 350 napi 10 órára számolva már nem is annyi! Tudod ahogy meg ènekelte a csótány 8 óra munka 8 óra pihenès8 óra szórakozás!
Pálinkás Pál
nos... a hirdetés... " bruttó 544 ezer forint...ELÉRHETŐ...ezért rengeteg túlóra...reggeles műszak hajnal 5-től...délutáni műszak 23-ig...akinek van lidles ismerőse, kérje meg, mutassa meg a munkaszerződését.../ csak a tények kedvéért /...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.