Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere bejelentette, hogy Budapest részt vesz az érdi csőtörés elhárítási munkálataiban.

Karácsony Gergely a csőtörésről: Hónapok óta erről beszélek

Karácsony segít a csőtörés okozta probléma elhárításában. Forrás: Facebook

Karácsony szerint hónapokkal ezelőtt felhívták a figyelmet a tennivalóra, a fideszes kormány viszont „csak ő szapulásával volt elfoglalva”.

„Budapest segít az agglomerációs települések vízellátási gondjaiban Érden, Diósdon és Törökbálinton is”– írta Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Budapest főpolgármestere hónapok óta arról beszélnek, hogy a budapesti adófizetőknek milliárdokat kell kifizetniük, mert a fideszes kormány nem téríti meg a helyette szolgáltatott víz előállításának költségeit – ragaszkodva a rezsicsökkentés nevű agyrémhez, ami mára a teljes magyar vízközmű hálózat lerohadását hozta.

„És ehhez jön még hozzá a perverz közműadó, tudniillik az állam megadóztatja a vízcsöveket is” – írta a főpolgármester. Karácsony Gergely szerint a fideszes kormány ezt a helyzetet is ostoba lejáratásra, Budapest és az ő szapulására használta. Emiatt következtek be a vízellátási problémák, amelyek több agglomerációs települést is érintenek az ünnepek előtt.

„A budapesti ellátást nem érintő támogatást biztosítunk az agglomerációban, szolidaritásból is, és azért is, amit szintén régóta képviselünk: Budapestet és az agglomerációt, Magyarország szívét közösen kell fejleszteni és támogatni” – írta a főpolgármester.

Karácsony Gergely szerint kedd óta két 4 köbméteres tartálykocsival 24 órában van jelen a Fővárosi Vízművek Érden, az FKF további egy 4 köbméteres autóval van kint a helyszínen.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Philip Marlowe: Erted mirol van szo, tokfej? orbanek az osszes penzt elszivattyizzak a fovarostol, meg az allamkincstarban levo penzeket is inkasszoztak? Penz nelkul mibol lehetne karbantartast vegezni? Ne legyel mar ennyire 1 bites faszfej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Ezt a havária helyzetet nem lehetett előre látni
Feladat a vészhelyzet gyors elhárítása!!
csak ennyi
barátilag
J.L
Sakk Matt
@jáger laszló: A karbantartások elmulasztása emberek felelőssége! Sőt, inkább nevezném hanyag munkavégzésnek.
És ne keverd a havariát a vis majorral!
Cherry
Retkes fidesz és a büdös halfej OV,, mindent megtesz hogy lehetetlenné tegye az "ellenséget,",
Yoda69
@Philip Marlowe: Erted mirol van szo, tokfej? orbanek az osszes penzt elszivattyizzak a fovarostol, meg az allamkincstarban levo penzeket is inkasszoztak? Penz nelkul mibol lehetne karbantartast vegezni? Ne legyel mar ennyire 1 bites faszfej.
Yoda69
@Pegero: Te is vedd magadra a fentebb irtakat.
Alfa
a pervez keresztény-fasiszta kurmánynak ez a célja így karácsony előtt...mint tavaly solymár környékén ? csak úgy keresztényileg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.