Európai parlamenti (EP-) képviselők egy a Soros-hálózathoz tartozó csoportja azon dolgozik, hogy a Magyarországnak járó 22 milliárd eurót Ukrajna kapja, továbbá őket támogatják a magyar ellenzéki képviselők is – jelentette ki az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1 pénteki műsorában.

Már a tévé is bemondta: Soros György!
Fotó: Soros memes

Pindroch Tamás azt mondta, ők is "Soros érdekeit nézik", és a többi között azon dolgoznak, hogy a pedagógusok se kapjanak béremelést.

A vezető elemző szerint az Európai Unió kettős mércét alkalmaz, a baloldal ugyanis sárba tiporhatja a jogállamiságot és a sajtószabadságot, miközben a szuverenista magyar kormánnyal szemben minden eszközt megragad, hogy ellehetetlenítse.

Pindroch Tamás ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy az új, Donald Tusk vezette lengyel kormány egyik első intézkedéseként felmentette a lengyel köztelevízió, valamint a médiahatóság vezetőjét, továbbá le is állt az egyik csatorna adása.

A vezető elemző úgy vélekedett: érdekes, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke, aki rendszeresen bírálja a magyar kormányt, csendben van, amikor a rendőrség foglalja el a lengyel köztévét. Sőt, az új lengyel igazságügyi miniszterrel, Adam Bodnarral tartott közös sajtótájékoztatót, aki korábban a Soros-hálózatnak dolgozott és sokat tett Lengyelország elítéléséért.

Hozzátette: Soros György az elmúlt években erőteljes médiafelvásárlásba kezdett Lengyelországban, a lengyel sajtó jelentős része pedig német és amerikai tulajdonban van, ami megfigyelhető a lengyel választás eredményén. A voksolás tétje ugyanis az volt, hogy a szuverenista erők vagy a föderalisták, az európai egyesült államok támogatói alakíthatnak kormányt Lengyelországban.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a magyarok hülyítése az ünnepek alatt sem szünetel! :) -na de ha ez köll az ostobáknak meg a 27 % áfa,hogy dícsérni tudják az urukat a jászolba született csuti kisjézust...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Nyírfa: :)) Akkor megnyugodtam...értjük egymást!
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 20:18 Nekem az is nagyon érdekes, hogy olvasok itt egy cikket amikor még nincs is hozzászólás. Ha olyan akkor elgondolkodok, hogy mit írjak és mire kitalálom mások már megírták amit gondoltam. Ez egy jó érzés, hogy vannak akikkel szavak nélkül is megértjük egymást:)) A gondolat ereje működik olyan emberekkel akikel soha nem találkoztam személyesen...hmm.
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.07

Ezzel sokan vagyunk így. Ilyenkor csak +jeleket teszek ki a tetszésem, egyetértésem jezéseként, vagy egy-egy szóval kommentálom, többre nincs szükség.
A + akkor is jó megoldás számomra, amikor valaki nálam sokkal jobban ki tudja fejteni azt az álláspontot, amit egyébként magam is képviselek, vagy a szavak kevésnek bizonyulnának.
Szóval, nem kell mindig beszélni, pedig azt nagyon szeretek. :))
Amúgy a lényegre , a gondolat erejére a válaszom: mátrix.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.