Európai parlamenti (EP-) képviselők egy a Soros-hálózathoz tartozó csoportja azon dolgozik, hogy a Magyarországnak járó 22 milliárd eurót Ukrajna kapja, továbbá őket támogatják a magyar ellenzéki képviselők is – jelentette ki az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1 pénteki műsorában.

Már a tévé is bemondta: Soros György!
Fotó: Soros memes

Pindroch Tamás azt mondta, ők is "Soros érdekeit nézik", és a többi között azon dolgoznak, hogy a pedagógusok se kapjanak béremelést.

A vezető elemző szerint az Európai Unió kettős mércét alkalmaz, a baloldal ugyanis sárba tiporhatja a jogállamiságot és a sajtószabadságot, miközben a szuverenista magyar kormánnyal szemben minden eszközt megragad, hogy ellehetetlenítse.

Pindroch Tamás ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy az új, Donald Tusk vezette lengyel kormány egyik első intézkedéseként felmentette a lengyel köztelevízió, valamint a médiahatóság vezetőjét, továbbá le is állt az egyik csatorna adása.

A vezető elemző úgy vélekedett: érdekes, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke, aki rendszeresen bírálja a magyar kormányt, csendben van, amikor a rendőrség foglalja el a lengyel köztévét. Sőt, az új lengyel igazságügyi miniszterrel, Adam Bodnarral tartott közös sajtótájékoztatót, aki korábban a Soros-hálózatnak dolgozott és sokat tett Lengyelország elítéléséért.

Hozzátette: Soros György az elmúlt években erőteljes médiafelvásárlásba kezdett Lengyelországban, a lengyel sajtó jelentős része pedig német és amerikai tulajdonban van, ami megfigyelhető a lengyel választás eredményén. A voksolás tétje ugyanis az volt, hogy a szuverenista erők vagy a föderalisták, az európai egyesült államok támogatói alakíthatnak kormányt Lengyelországban.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a magyarok hülyítése az ünnepek alatt sem szünetel! :) -na de ha ez köll az ostobáknak meg a 27 % áfa,hogy dícsérni tudják az urukat a jászolba született csuti kisjézust...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a magyarok hülyítése az ünnepek alatt sem szünetel! :) -na de ha ez köll az ostobáknak meg a 27 % áfa,hogy dícsérni tudják az urukat a jászolba született csuti kisjézust...
fideszes gyökér
engem nem érdekel, de ha betiltanák vagy 1000 évre azt a muzulmán faszkalapterjesztési tévétársaságot,
azt azért támogatnám.
Péter2
Dezinformálják az általuk megbolondított csőcseléket , ha jól tudom a dezinformációt a törvény bünteti ! Se bizonyítékuk , sem rálátásuk nincsen , hogy a pénz miért nem jön azt világosan megmondták , írásba is adták , sőt még a kolostori varánusz még vállalásokat is elfogadta , hogy x határidőn belül törvénybe hozzák az idáig a demokráciát elnyomó törvénymódosításokat átírják , vagy törlik és a Magyar közlönybe megjelenik , na ez nem történt meg , és még nem fog megtörténni addig pénz sem lesz.
jáger laszló
Alapjogokért sem a jogállamiság tartóoszlopa
Úgy hazudik ahogy a Pindroch száján kifér!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@csak úgy...: Legalább az ünnepek közeledtével. és az ünnepek alatt:
"Ne legyen kedélyed percig se lőporos, ne is figyelj oda, mit mond egy főokos!" (Mézga Géza)
A "kandalló t" van bekapcsolva nálam. hallgatom a tűz ropogását, és könyvet olvasok.
Billibácsi
Elképesztő ostobaság! Persze a hívők elhiszik, hiszen egy nagy ember mondta ráadásul a tévében, ahol ugye a pártatlan és objektív tájékoztatás közelező!
tothjani
A pedagógusok (közalkalmazottak) bérét még az Orbán féle tákolmány szerint is az Államnak kell biztositani, ha nem tudják akkor baj van a költségvetéssel, és csődben van az ország.
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 21.35

Ugyanez, csak gyerekkor, és cserépkályha. :) Ha éppen nem olvasott mellette valaki, akkor mi hárman, anya, a nővérem és én, köré telepedtünk, és beszélgettünk. A kályha ontotta a meleget, és minden nagyon békés volt.
Nyírfa
@simmering73: 08.19

Nevetéssel le lehet venni a lábamról! :)))
Másol
na oszt orbán mit csinált a közmédiával bazdmeg
2010: Jobbik, LMP, MSZP és Fidesz a köztévé stúdiójában három nappal a választás elött
2022: Fidesz, Batthyány Lajos Alapítvány, Mathias Corvinus Collegium és XXI. Század Intézet három nappal a választás elött orbánotok is ugyanazt csinálja bazdmeg
Nessy
@NyírfaSzoba kályha, fa és brikett., konyhában tűzhely. Nyáron félóra várakozás a kertben, míg kiment a üst. Aztán Anyunak egy betege elintézte, hogy kaptunk gázpalackot,! Attól kezdve Hawaii.
Sakk Matt
...és Izrael! Tessék a teljes leckét felmondani széljobbról!
Nyírfa
@Nessy: 14.05

Igen, minden relatív. Hat éves koromig mi is szoba-konyhában laktunk Óbudán a Raktár utcában.
És tudod mire emlékszem? Az udvar fáinak a lombjaira, amikor átsütött rajtuk a nap, az utca kis házaira, a kertekre, a piacra, amit imádtam, a tejüzletre, ahonnan kannában hordtuk haza az innivalót. Kint volt a WC, és lavórban fürödtünk, nem volt tévénk, de volt más, és azt a mást csak egyetlen szóval tudom érzékeltetni: remény. Remény egy igazi életre, amelyben az lehetsz, aki vagy. Ez a remény ebből a hazából ma hiányzik. Nem is szeretem.
Nessy
@Nyírfa: Én akkoriban a Föld utcában laktam. Most is csak két sarokkal arrébb, egy 100 éves emeletes házban. És ma is a "piacra' járok, Járok? Totyogok.
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 13:24 Elolvastad? Igaz vagy hamis? Vagy csak nem ide tartozik...az is lehet, de talán ezért tart a világunk ott ahol.
Akkor itt van egy Sorosos:)) magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzbol-folepitve-103487
Nyírfa
@Nessy: 16.58

Ismerem a Föld utcát, ott születtek apámék: nem a jómódról volt híres. A mai piacnak nincs meg a régi fílingje. Olyan jó volt elbattyogni a suli, a harisnyagyár, a tűzoltóság és a kertmozi mellett, ki a kofákhoz, vinni a hálós szatyrot, és hazafelé együtt cipelni anyával a hatalmas, illatozó almákat...csorog a nyálam. :)) És akkor az őszikről még nem is beszéltem, meg a paradicsomról...néha úgy visszamennék az időben! :)
Amíg apa, anya élt, és mentem hozzájuk látogatóba, mindig vártam , amikor leszálltam az egyes villamosról, azt az élményt, hogy most , most jön a piac...de, ami elmúlt, az elmúlt.
Nyírfa
@Ezodabasz: 17.22

Elolvastam. Bizonyítékot kérek a valóságtartalmára. Mert ez így olyan ördögi, amiről nem szólhat a világunk. Tudod, milyen érzésem volt? Mint amikor Jézust megkísértette a bukott arkangyal a pusztában.
Nyírfa
@Ezodabasz: 17.22

Majd sorra kerítem a Magyar Narancsot is.
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 17:36 Az a baj, hogy semmire nincs bizonyíték, de az ellenkezőjére sem. Sejteni lehet csak, és a megérzések sem a véletlen művei. Ami most őrdöginek tűnik az már nagyon régen elkezdődött és azóta ~többszázszor annyi ember van a földön. Felborulni látszik egy kényes egyensúly! Az emberszaporulat mindent elpusztít, felfal,kivág, lebetonoz...
Nyírfa
@Ezodabasz: 18.13

Ha te valóban spirituálisan gondolkozol, akkor pontosan tudod, hogy az élet nélkülünk is biztosítani tudja az egyensúlyt, s ha valami ellenkezik az élet törvényével, az éppen az ember erőszakos beavatkozása az evolúció folyamatába. A közel nyolcmilliárd embert nem anyagi síkon kell a földnek eltartania, hanem megélnünk szükséges a tudati fejlődésnek azt a szintjét, amelyen képesek vagyunk a bolygó és a saját szükségleteink szinkronizálására.
Tudom, amiről beszélek, messzire vezet, csak sokára következik be, talán nem is ezen a síkon valósul meg, mert az emlegetett egyensúly érdekében az emberiségre egy atlantiszi súlyú tragédia is lesújthat.
De ennek a valószínűsége egyenes arányban van a haladás elutasításával.
Ezodabasz
@Nyírfa: Lehet hogy elbeszélünk egymás mellett? Pont erről van szó amit írtál: " hogy az élet nélkülünk is biztosítani tudja az egyensúlyt," A föld nyolcmilliárd embert is el tudna tartani, ha...nem lennének elosztási problémák, és mindenki úgy gondolkodna mint te:)). A mai okos emberkedés nem képes szinkronizálni és valami biodiverzitásban élni...Pusztulás után kezdődik minden előlről?!? Nagyon messzire vezet amiről beszélsz.
rücsü41
Ha már a TV ios bemondta , hogy Soros, akkor biztos, hogy az!Vagy mégsem, csak Orbánék szövegét nyomják állandóan.Úgy csinál mint a II.világháború végén Hitlet , amikor a szovjet csapatok már Németországban harcoltak még akkor is azt a propagandát nyomta, hogy a német csapatok győzni fognak, mert azt látta, hogy ezt a szöveget a németek még mindig beveszik.Orbán is is így gondolkodik Sorosról, akit Európában és nálunk is minden baj okozójának mond, de a saját felelősségét soha nem említi!Közben meg szép csendesen már több mint 13 év óta kétharmaddal lavírozik, nem kormányoz, úgy hogy az EU országi között az utolsó helyek egyikére navigálta , vezetgette az országot akkor amikor a 2010-es évek első kétharmadában ömlöttek az eurók az EU-ból. Eljátszott, elpazarolt éveket tudhat Orbán a kormányzása idejére, és nem haladást és felzárkózást Európa élmezőnyéhez!Ez a" mi "Orbánunk becsapott bennünket, és sajnos mi elhittük neki, hogy az a módja a kormányzásnak amit ő művelt az kormányzások legjobbika volt!Hát az eredmény , az utolsó előtti hely az EU szegénységi listán, nem ezt mutatja.
human
Orbán feje tetejére állította a valóságot.
A fideszes Alapjogokért Központ mindig arról beszél kinek mihez nincs joga.
A fideszes sajtó alapítványuk, a KESMA a szólásszabadság korlátozására létrehozott úgynevezett szuverentiási törvény mellett lobbizik.
Ezek után ha lesz egy fideszes állatvédő egyesület tuti hogy az meg kutyaviadalokat fog szervezni.
human
Lengyelországban az egyik legismertebb arca a közmédiának maga mondta el, hogy a komcsikat megszkégyenítő propagandát toltak a lakosság felé. Ezek után miért csodálkozik bárki, hogy vezetőket váltanak le?
SÖRÖS
John D. Rockefeller:
"Rövid ideig fogjuk őket életben tartani, az elméjüket meggyengítjük, miközben megjátszuk az ellenkezőjét. Finom módon fogjuk felhasználni a tudomány és a technológia ismereteit, hogy soha ne lássák, mi történik. Lágyfémeket, öregedésgyorsítókat és nyugtatókat fogunk használni az élelmiszerekben és a vízben, valamint a levegőben. Bárhová fordulnak, mérgek fogják borítani őket. A lágyfémektől elveszítik az eszüket. Megígérjük, hogy gyógyszert találunk számos alapunkból, de közben még több mérget adunk nekik. A kémiai mérgek felszívódnak az idióták bőrén keresztül, akik azt hiszik, hogy bizonyos nagyszerű színészek és zenészek által bemutatott higiéniai és szépségápolási termékek örök fiatalságot hoznak az arcuk és a testük számára,a szomjas és éhes szájukon keresztül tönkretesszük az elméjüket és a belső szerveik rendszerét, a reprodukciót.
Ti továbbra is boldogulni fogtok a háborúikból és halálukból. Ezt addig ismételjük, amíg végső célunkat el nem érjük. Továbbra is félelemben és haragban fogjuk tartani őket, képeket és hangokat adunk majd nekik. Minden eszközt fel fogunk használni ennek eléréséhez. Az eszközöket a munkájukon keresztül biztosítjuk. El fogjuk érni, hogy megutálják magukat és szomszédaikat. Mindig el fogjuk titkolni előlük az isteni igazságot, hogy mindannyian egyek vagyunk. Ezt sohasem szabad megtudniuk! Soha nem tudhatják meg, hogy a színek csak illúziók, mindig el kell hinniük, hogy nem egyenlőek. Cseppről, cseppre fogjuk elérni a célunkat. El fogjuk venni a földjeiket, erőforrásaikat és vagyonukat, hogy teljes irányítást gyakorolhassunk felettük. Becsapjuk őket olyan törvények elfogadására, amelyek ellopják azt a kevés szabadságot is, amellyel rendelkeznek. Felállítunk egy pénzrendszert, amely örökre tönkreteszi őket, adósságban tartva őket és gyermekeiket. Amikor együttesen letiltjuk őket, gyilkossággal fogjuk megvádolni őket, és egy másik történetet mutatunk be a világnak, mert az összes média tulajdonosai leszünk. A médiát...
telegdilaci
@csak úgy..Magyarországon is hasonlóan kellene eljárni mivel a közpénz milliárdokból kitömött közmédia kizárólag a Fidesz hazugságot szajkózó propaganda média semmi köze a Közhöz,valószínű ebből lett elege az új Lengyel kormánynak ezért nem is kapnak több állami támogatást,sajnos hogy Magyarországon is Hasonló a helyzet nincs hiteles tájékoztatás a Köztévének nevezett kormánypárti médiában,sok igazságot igyekeznek elhallgatni,ez Vonatkozik a TV2-re és a HÍR-TV-re is amelyek kiemelt kormány támogatást kapnak hogy segítsenek be az EU-és az ellenzék ócsárolására lejáratására!
vitriol
Van még olyan hülye ebben az országban, aki nem tudja, hogy a KözTV- ben elhangzó minden szó /még a kettőspont is/ aljas hazugság?
Nyírfa
@Ezodabasz: dec.23. 19.19

Elbeszélnénk egymás mellett? Vagy nem értjük, amit a másik mond?
Az embernek nagyon meg kell fontolnia, hogy mit és hogyan közöl a világgal. Ezért előfordul, hogy fontos kérdésekben nem válaszolok rögtön, mert át akarom gondolni. A belső útmutatóm arra int, hogy, amit nem tudok egyszerűen, közérthetően elmondani, annak a tudásnak még nem vagyok a birtokában. A világos, egyértelmű beszéd mindenekelőtt való, a források hitelessége is, ahonnan idézünk. Ezért homályos, ellenőrizhetetlen állításoknak sosem adok hitelt.
Yoda69
@KisTehen: Meg Karácsonykor is ezt a gusztustalan naci bolsevik nagymosást kell hallgatnod es itt visszakérődznod?

Lengyelországban a felelősök felelősségre vonása zajlik. Nálunk sem fog elmaradni, előbb utóbb orban es a bűnös slepp is ulni fog.
Ezodabasz
@Nyírfa: december 25., 13:23 Szerintem értjük egymást, de ha nem az sem baj mert meg tudjuk beszélgetni:))
Ami kicsiben az nagyban is ugyanúgy működik és fordítva is csak a módszerek mások, de a cél ugyanaz: Uralkodni!
Családon belüli erőszak és a "világuralom" ...két véglet csak és ebben élünk az ősközösség felbomlása óta! Nagyon sokan lettünk ám azóta...
Nyírfa
@Ezodabasz: 17.57

Veled beszélgettünk arról, hogy az ősközösség volt a legklasszabb társadalom. :)
Az tény, hogy a "vissza a természethez" jelszó sokak kívánságát fejezi ki, bár nem igazán az őskori állapotokra vágynak, a pattintott kőre, és a mammut elejtésére. :) Nem tudom, milyen lenne leddel megvilágított összkomfortos barlangban élni, de a földházak házak nagyon tetszenek. :)
Uralkodni csak az akar, aki kevesli magát.
Ezodabasz
@Nyírfa: :)) Akkor megnyugodtam...értjük egymást!
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 20:18 Nekem az is nagyon érdekes, hogy olvasok itt egy cikket amikor még nincs is hozzászólás. Ha olyan akkor elgondolkodok, hogy mit írjak és mire kitalálom mások már megírták amit gondoltam. Ez egy jó érzés, hogy vannak akikkel szavak nélkül is megértjük egymást:)) A gondolat ereje működik olyan emberekkel akikel soha nem találkoztam személyesen...hmm.
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.07

Ezzel sokan vagyunk így. Ilyenkor csak +jeleket teszek ki a tetszésem, egyetértésem jezéseként, vagy egy-egy szóval kommentálom, többre nincs szükség.
A + akkor is jó megoldás számomra, amikor valaki nálam sokkal jobban ki tudja fejteni azt az álláspontot, amit egyébként magam is képviselek, vagy a szavak kevésnek bizonyulnának.
Szóval, nem kell mindig beszélni, pedig azt nagyon szeretek. :))
Amúgy a lényegre , a gondolat erejére a válaszom: mátrix.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.