A szokásos rajvédés. Krisztofer a gyilkosság előtt az encsencsiek szerint már kétszer is baltával próbált ölni a hetekben, de ez nem volt elég ok a benntartására A Tényeknek már a rövid előzetese is segít igazolni, hogy a közösségi oldalakon terjedő információ igaz: "Gumi fia" Mocsár Krisztofer a cigánybűnöző, akit az encsencsi brutális gyilkosságért begyűjtöttek, és nagyon úgy tűnik, nem egy véletlen "ballépésről" van szó, csak éppen a pintéri rend nem tudta a korábbi támadásai ellenére ártalmatlanítani ezt az egyedet sem. Talán egy kicsit több érzékenyítés a faluban segített volna, ha kevésbé rasszista légkör irányul a drogos hulladékok ellen, nem érezték volna magukat kirekesztve... Forrás: https://kuruc.info/r/2/268665/

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: DR PRÉDlKÁTOR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Na ez a cikk sem marad sokáig ezen az oldalon! Kövér Laca van valami mondani valód?
balos
@SÍva: A borzasztó,hogy a "fehér" elkövetőkre még vigyáznak is a nemzethy tömeggyilkosaink!A budiházi féle társasegg a példa rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.