Az influenszer Kőrösi Koppány Facebookon gyalázza és alázza azokat, akik szerint felesleges, sőt veszélyes a nyakló nélküli tüzijátékozás. Év végén elszaporodtak mindenfelé azok a Facebook és Instagram posztok, amelyekben az emberek felhívták a figyelmet arra, hogy a petárdázást rossz dolognak tartják. Sokan hívták fel a figyelmet arra, hogy a kutyák, macskák mennyire megszenvedik ezt az időszakot. Az mindenesetre tény, hogy az állatok igen rosszul viselik az extrém zajhatásokat. Ilyenkor sok jószág végig remegi az éjszakát, akadnak, akik félelmükben elszöknek, elbújnak, elkóborolnak.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
neked meg a seggedbe dugni kettőt hogy ott robbanjon!!!
division
@dr. prédikátor: Micsoda szakma, influenszer. Én régebben ezt nem értettem, azt hittem ezek influenzások. Ezek után viszont egész máshogy fogom nevezni őket, de azt nem írom le:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.