Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes a Facebook oldalán fejezte ki háláját a vízügyi szakembereknek, akik az elmúlt napok áradásai alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. “Sok vízügyes a karácsonyt nem a szeretteivel töltötte, hanem több millió magyar ember biztonságát és otthonát védve dolgozott az áradások megfékezésén. Az Országos Műszaki Irányító Törzs azonnal megkezdte a munkát, amikor a karácsonyi ünnepek elején árhullám indult el és vonult végig a folyóink mentén” – olvasható Rétvári Bence posztjában.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
" folyók mentén vonult az ár" Hála a szuperlájtos vészhelyzetnek, elegendő volt megfújni a harci újévi sípokat és elénekelni a borban az hazudság utána meg hogy hasszán hasszánt kipcsakul, jól bébaszva
@Mirabilis: takarítottak is az neked smafu?
A havat is elolvasztották, de nekem a legnehezebb
A helység kalapácsa volt, amit meg kellett volna nézni. de Petőfi év ide vagy oda úgy szar volt mint orbánia. Szencsére jó sokat lóóóóóphattak mert másért nem volt érdemes felújítani az előadást. It csak az volt a legfurcsáfabb, hogy max putyinnak tetszhetet, mert széndékosan rombolják a magyar klasszkus művészetet.
Sámannus
Jáj Láttátol már békasege szakértőt az időjárásjelentésben? Uram atyám. Max hallgatbi érdemes, de szerintem nem magyarul beszél mert a valószínűségről dumál és azt a romák fele sem fogja érteni és olyaszéles a néni, hogy úgy tűnik lemarad a térkép a képernyőről Jó nagy térkép ráfér rajta egész európa, de Magyarországot úgy betakarja, mint a köd az országot.
Figyeltem á a divatot, mire jó ez, Arra, hogy oroszország viszontnem fér el rajta. Szűknek találom a helyet. A föld gömbös kellene se csak orbányi gömböc van kéznél. No ezét kellet leváltani a magyar szakembereket, meg az intézet eladásáért szerintem.
csak úgy....
ez ugyan az a retekvári aki azért felelös,hogy kimagyarázza a pedagógusok és még sokan mások jogos béremeléséi követelésüket a havi 3-4 milla fizujával ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.