Igazoltan volt távol, mégis 650 ezer forintra büntette a fideszes házelnök a független képviselőt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Milyen alapon játszik ügyészt, bírót, rendőrt, felügyelőt Kövér a Parlamentben?
Mit keres egy beteg ember a Ház elnökeként az Országházban?
Mikor vonul ki végre az ellenzék, hogy ne vegyen részt a fidesz fasisztoid játszmáiban?
Tisztában van vele minden párt, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma? A cselekvés elmulasztása is némaság.
Így akartok kormányt váltani, Ferenc?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Füstszűrős vagy füstszűrő nélküli...
Egy látens buzi, aki minden módon meg akar felelni az imádott szerelmének! Már a nevetségesség se számít!
Nyírfa
Milyen alapon játszik ügyészt, bírót, rendőrt, felügyelőt Kövér a Parlamentben?
Mit keres egy beteg ember a Ház elnökeként az Országházban?
Mikor vonul ki végre az ellenzék, hogy ne vegyen részt a fidesz fasisztoid játszmáiban?
Tisztában van vele minden párt, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma? A cselekvés elmulasztása is némaság.
Így akartok kormányt váltani, Ferenc?!
Giovanni Alba
@namihami: ma, 09:51
Nemi devianciája nem is érdekelne, de folyamatosan visszaél a hatalmával, és az ezt szóvá tévőket arrogáns hangnemben "oktatja ki". Egy öntelt pojáca, aki magasra jutott a pápai cementkereskedő elkobzott házából, a vöröskatona nagypapinak köszönhetően. És még ő kommunistázik nagy bőszen.
www.facebook.com/JeneiKevinMartin/photos/a.111147134347136/169242395204276/?type=3
ellenszel.hu/2021/09/20/juszt-laszlo-odaporkolt-kover-laszlonak-elmondta-mikent-koltozott-a-csaladja-a-papai-hazba/
namihami
@Giovanni Alba: 10.01: A (nem is biztos, hogy ezirányú) szexuális irányultsága nálam (is) csak annak szólt, hogy már csupán ehhez a Führerhez való ""morbid megfelelési kényszerére"" való célzás legyen! Ez már olyan szintű ""igazadvangazdám"" mentalitás és a hűség kinyilvánítása, hogy az már a rajongó szerelem mintája is lehet!
Nyírfa
@Maccska: 10.07

Éretlenséged okán nem tudod megítélni sem a személyét, sem a munkásságát.
Pusztai
Én még emx arra amikor geczi a 2002-es fidesz bukta után két évig szart bemenni, de a pénzt felvette.
nemkati
A megbüntetetteknek minden büntetést legalább háromszor kell visszaverni a Parlament döbrögijén.
namihami
@Maccska: 10.07: De, ahogy a királynak az udvari bolond, úgy a Pocakos Király is tőle kapja, neki mondja a szemébe az igazságot! Mert éppen azért utálja/utáljátok, mert mindig igaza van! A tények ugyanis makacs dolgok!
És amikor feljelentést hiányoltok, akkor éppen ti vagytok a leginkább tisztában a Pintér-Polt barikáddal! Mivel hasonló elbánásban részesülhetnek, hát azok is védik a Kmalacot! (tudod:: pl Olajsanya---ma se tiszta ügy)
lusta
@Nyírfa: Mert az ellenzék balfékek halmaza. Indok van ezerrel, miért ne vegyenek részt ebben az illeberális látszatdemokráciában. Ők a fügefalevél szerepét játszák. Ellenben bejelenthetnék, hogy valóban a nép képviseletét látják el. Hadházy egyedül gyakorlatilag kevés, de az egész ellenzék rászállna a visszaélésekre, lehetne eredményt elérni. Példát is írok. Vannak, akik zöldeknek vallják magukat és pl. az akkugyárak nagy ellenségei. Mint kiderült, rengeteg visszaélés van ezen a területen. Feltárni, dokumentálni, a közvélemény elé tárni és az OLAF-nál, Polt-huszároknál és a korrupcióellenes kvázi hivatalnál feljelenteni. Bp-Belgrád vasútvonal. Rengeteg visszaélés, feltárni, dokumentálni, a közvélemény elé tárni és az OLAF-nál, Polt-huszároknál és a korrupcióellenes kvázi hivatalnál feljelenteni és itt nem megállni, mert kiderült, hogy egyes adatokat a kínaiak hozzájárulása nélkül nem lehet közzé tenni. Irány a szuverrenyitási hivatal. Gyakorlatilag annyi ügy van és ezekhez az adatokhoz képviselőként gyorsabban, hatékonyabban lehet jutni, így naponta lehet feljelentést tenni. Sajnos a mi ellenzékünk még ehhez is hülye.
Csizmás Kond
...a sokházi egy tekergő senkiházi.
Nyírfa
@lusta: Olyan feleslegesek a pártok! Ezért is nem volt hiányérzetem a szocializmusban. Úgy voltam vele, mindenhová kerüljön a legalkalmasabb ember. És most is ezt vallom. Nálam nagyobb híve a közvetlen demokráciának nem volt, nincs, de, remélem, hogy lesz, kívánom is, hogy ilyen fordulatot vegyen a történelmünk. Addig is a legcélszerűbb egy szakértői kormány felállítása lenne, nem politikai kinevezettekkel, nem fehérgalléros bűnözőkkel. A Parlamentbe is szakmai alapon kerüljenek a képviselők, pártdelegáltaknak semmi keresnivalójuk ott. Az ország háza nem cirkuszi porond, nem kocsma, és főleg nem Lipót utódja. Műhely, ahol dolgozni illik.
Egyébként igazad van, az ellenzék rengeteget tehetne, de poshadnak a saját állóvizükben. Ennek is van számos oka, többször és sokan feltárták, ebben részt vettünk mi is, akik aktívan kísérjük figyelemmel a közéletet. De mindhiába.
namihami
@Maccska: 10.49: Azt ugye te is csak viccként mondtad, hogy akkor a Fidesznek hasonlóan nehéz helyzete volt! Hol volt vagy ki volt az a miniszterelnök, aki eltaposta a vele nem egyoldalon álló városokat, szervezeteket, személyeket? Mikor volt olyan politikai irányzat, amelyik nullára redukálta a neki ellenzéki fideszes városok hitelfelvételi lehetőségeit (""vegyetek csak fel jó sokat--majd kifizetjük--ki is fizették"")!
Melyik libsi rendszerben jutott minden beruházás kizárólagosan a klánon belüli haverok részére? Melyik szoci/libsi vezető fizette ki a veje csalását az EU-nak? Mikor vettek a piaci árnál is drágábban gázt (ha egyáltalán annyiért vették?)? Melyik szoclib vezetés alapíthatott svájci gázcéget? Melyik vette meg a veje barátjától (csak tőle???) a befuccsolt 230 milliárdos csődöt? Viszont az ellenzék prominenseit és pénzfelvételi lehetőségeit bármi áron be- illetve elzárni! (""dollárbaloldal---röhej, de a ""költségvetésésrubeljüanjobboldalfidesz"" hol marad?)
És, ha akarod/akarnád, akkor te is tudod folytatni ezeket az "" egyenlő pályák---egyenlő esélyek"" rendszerét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.