Nem ritka, hogy Dúró Dóra kiakad, de talán most értenek vele egyet a legtöbben.

Emberek nyomorából nyerészkedő népnyúzók – Dúró Dóra nekiment a maffiának

Fotó: MTI/Soós Lajos

Az ellenzéki politikus most a népnyúzó végrehajtók és a nyerészkedő ingatlanmaffia ellen emelte felhangját.

Fel kell számolni az emberek nyomorából nyerészkedő ingatlanmaffiát! 4037 ingatlant árvereztek el a népnyúzó végrehajtók bő fél év alatt

- jelentette ki közösségi oldalán Dúró Dóra. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "mi kutyánk pártja" a fidesz szatellit pártja, következésképpen mind a két pártot fel kell számolni! Egyik pártnak sincs helye egy demokratikus jogállamban, Qró Dorcika!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabá
@Philip Marlowe: Inkább a követeléskezelők 5000%-os profitja a probléma, minden adósság 5-6 szorosát kaszálják le. Ha felvett valaki 10 milliót egy házra, és mondjuk 2-3 hónapig munkanélküli lett akkor 50 milliót bukott + a házát. Így megy ez kis hazánkban. Az 5000% nem matematikai hiba, 10% körül viszik meg a követeléseket, és a töke 500%-át tiltatják le a végrehajtóval. A példával élve 10 milliós lakáshitel, a lakás 5 millióért elárvezrezve, és még marad 45 millió adósság.
Bélabá
@rücsü41: Az adósságnak az ötszörösét tiltatják le a jóságos követeléskezelők a végrehajtókkal!!! Nem szabályozza semmi, annyi kamatot kérnek amennyit akarnak. Bűnösség vélelme van ebben a banánköztársaságban. Ha nem a követeléskezelők extraprofitját szolgálnák ki hanem tényleg csak a jogos tartozást akkor talán nem is emelne szót senki, Csak Dúró Dóra is rossz helyen keresgél, nem a követeléskezelők undorító profitéhségét hibáztatja.
jesz
Amíg a Gyurcsány vezette ellenzék lapít(Gyurcsánnyal az élen), addigg bátran lehet kaszálni...egy kis baksis jár a kussolásért, de azt nem a talpasok kapják...ezek senki mellett nem állnak ki...csak a fészúkon mernek nagyot mondani...
Peller Anikó
Kedvenc lelenc kúró dóra, igazad van, le kell váltani a maffiát.

De nem úgy nézel ki aki ebben pártNER.
Yoda69
Ez az dora nyirjad csak a fideSSt, bar szerintem sok szavazatot nem fogsz elvinni toluk.
balos
Irigykedik a dorci,mert még mindig annak nézik ami!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.