A szavazóival fizettetné ki a DK a rá kiszabott 90 milliós ÁSZ-bírságot, miközben a párt rendre a lakosságot kizsigerelő kormányzati megszorításokról beszél. Ráadásul a dúsgazdag Gyurcsány Ferenc pártja évente összesen mintegy 740 millió forintos állami támogatást kap az adófizetők pénzéből.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@KisTehen: SZOPJÁL CSICSKA FITYMASZ FASZT!!!
dr. prédikátor
@KisTehen: SZOPJÁL CSICSKA FITYMASZ FASZT!!!
nejlontacskó
@KisTehen: igazad van, a mandínernek közpénzből kifizetett milliárdokat, csak össze kell szedni valahogy, ugye?
Yoda69
@Shikari: Kérdezd a Führert, bringás.
kereső
A magyar adófizetők meg kifizették, zokszó nélkül az olaf által feltárt 13 milliárdot tiborcz i. nagykorú magyar állampolgár helyett, és tapsoltak az mvm 500 milliójának amelyet a CÖF kapott, ujjonganak amikor a szerencsejáték zrt milliókat adományoz az állampárt "civil"-jeinek, ütemesen tapsolnak a legújabb nemzethy konzultáció állampárti plakátjainak- amelyek milliárdokkal gazdagitják balásy gyula cégét.
Csak kérdezem a magyarnemzet nevű náci propaganda lapot az állampárt =a fideSS mennyi állami támogatást kap a magyar adófizetők pénzéből???
Yoda69
@Shikari: Nem is rá gondoltam gyagyás, hanem te mini fureredre, orbanvktorra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.