Az államtitkár szerint a közelmúltban példátlan az összefogás – közölte az MTI.

Panyi Miklós: „Az egész összmagyarság ott áll a kárpátaljai magyar közösség mögött”

Panyi Miklós, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára interpellációra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. december 11-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Panyi Miklós, a Miniszterelnökség politikai és stratégiai államtitkára szombaton Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Szövetség táborában résztvevő családokhoz intézett köszöntőt.

Az ukrajnai háború kitörése óta nemcsak a magyar kormány és nemcsak Magyarország, hanem az egész összmagyarság ott áll a kárpátaljai magyar közösség mögött

- emelte ki az államtitkár.

Panyi hangsúlyozta, hogy kormányzati szervek, önkormányzatok, segélyszervezetek és egyházak mind Magyarország határain belül, mind a Kárpát-medencén belül és kívül összefogtak annak érdekében, hogy segítsék a kárpátaljai magyarságot. 

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Miért is nem támogatta Orbán Ukrajna EU tagjelöltségét? Pedig az ukrajnai magyarok külön kérték. Az is elég egyértelmű, hogy sokat javítana mind anyagi, mint ksiebbségi helyzetükön.
Ez egy jó példa arra, hogy Orbánnak nincsenek elvei. A külhoni magyarokat is csak saját önző politikai céljaira használja és bármikor elárulja őket, ha más önző politikai cél ezt indokolja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Csak propaganda az egész , ha ott állnának akkor nem nyalnák a ruszkik seggét tövig betolt nyelvel a nemzethiek , mert a kárpátaljai magyarok is harcolnak a ruszkik ellen, védik a hazájukat Ukrajnát , a másik egy nemzethy se beszéljen a nevemben .
jáger laszló
Patyi út téved
Az összmagyarság nem áll a kárpátaljal magyarság mögött!
Pontosabban nem érdekli az ottani helyzet
Ez a valóság!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Talán, ha nem mögötte, hanem mellette állnánk többre mennének!de ameddig Orbán és a kormány legjobb barátai Putyin,Lukasenka, addig ez dajkamese bigott híveknek!
rücsü41
Akkor onnan Orbán Viktor hiányzik az összmagyarság soraiból, mert nem szavazta meg Ukrajnának az EU pénzügyi támogatását, és minden diplomáciai lépésével Putyin Oroszországát segíti.Ha mindenki mögött úgy állnának ott ahogy kell, akkor senki nem esne el, és nem cikkeznének arról a lapok , hogy az ukránok nem győzhetnek ebben a függetlenségükért folyó harcban.Az új közmondás,most is él, nem hiába mondogatják az emberek ,hogy csak Orbán segítségétől mentsen meg az Isten !Ha pedig átkozódni akarnak azt mondják, hogy "Segítsen meg Téged Orbán Viktor!"
namihami
""-Ne mögém állj, hanem mellém!
-Miért?
-Mert látni szeretném, ha seggbe akarsz rúgni!""
(Moldova után szabadon)
human
Miért is nem támogatta Orbán Ukrajna EU tagjelöltségét? Pedig az ukrajnai magyarok külön kérték. Az is elég egyértelmű, hogy sokat javítana mind anyagi, mint ksiebbségi helyzetükön.
Ez egy jó példa arra, hogy Orbánnak nincsenek elvei. A külhoni magyarokat is csak saját önző politikai céljaira használja és bármikor elárulja őket, ha más önző politikai cél ezt indokolja.
kereső
Kivéve a magyar kormányt, és megvezetett szektájának tagjait. Mert vannak a szebbnél -szebb szavak a sándor palotától, és vannak a tények- Ukrajna támogatásának megvétózása, a tagjelölti státusz ellenzése- amely Magyarország szégyenévé vált.
Mégis miról hadoválsz te fideSS csúszó-mászó? Azokkal a magyarokkal takarózol, akik valóban pénzt, időt fáradtságot nem kimélve támogatják a kárpát -aljai magyarokat, és azokat is akik a fronton harcolnak.
Amúgy ki ez a nem tudom hányadik "nagyon fontos államtitkár" a kormányban?
fideszes gyökér
Szerintem az elmebetegség a Fidesznél alapkövetelmény.
Gyogyósok mind.
ómió
Pedig Kárpátalján 2004-ben az efftársak őket is kirúgták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.