Hittételekről és kiátkozásról írt az LMP társelnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tehát a fideszes Schmidt Mária ellenzéki fia Péter felkérte a fideszes Hankiss Ágnes ellenzéki fiát Dávidot. hogy legyen a fidesz fia, az ellenzéki LMP főpolgármester jelöltje. Egészen páratlanul érdekes történet. Annyira ellenzékinek hangzik! Az LMP a fidesz hasznos idiótája. Hol a DK, hol a geci ölében ül, és onnan ugat ki. Schiffer egy az egyben a fideSS embere a pártjával együtt. A DK-zás csak pávatánc vezírmódra. Azért egy kicsit meglepő - de nem mulatságos - hogy egy magát ellenzéki pártnak mutató párt, az LMP egy köztudottan fideszes beágyazottságú, Orbán rokonságába tartozó személyt akar jelölni főpolgármester-jelöltnek az ellenzéki főpolgármester ellenében?! Nem kicsit látszik, hogy az LMP is Fidesz szatelit-párt, így is kell vele bánni. Tehát Viktor megkérte a rokont, hogy Mariska fiának javaslatára induljon el ellenzéki jelöltként. Orbánc’ semmitől sem riad vissza, hogy megszabaduljon Karácsonytól! Még az is lehet, hogy télen is elmegy egyet "nyaralni" a horvátországi Ungár villába! Az iszlámot is felveszi lassan hogy megszabaduljon Jézus születésnapjától.
Eladott Ország
Továbbra sem értem, hogy élhetünk olyan országban, ahol egyes ellenzéki pártoknak teljesen mindegy, hogy Karácsony vagy a fidesz embere a főpolgármester. Az LMP annyira harmadik utasnak akarja magát állandóan eladni, hogy valahogy mindig (meglepő módon?) a fidesz hasznos csicskái lesznek 2014 óta szinte minden választáson.
Eladott Ország
„Az LMP-társelnök Ungár Péter testvérének horvátországi nyaralójában üdülhetett Orbán Viktor augusztusban.” "Egy brancs maguk mind..." ( Tanu)
Pelikán: "Végtelenül sajnálom az ügyet, Virág elvtárs, de hát én jó előre megmondtam, hogy én ideológiailag nem vagyok elég képzett. Mert ha például Bástya elvtárs tábornoki egyenruhában úszkál abban a medencében, csak megismertem volna a vörös stráf miatt, és akkor megóvtam volna a sprickoló tömegektől. De így abban a gatyában olyan furcsán nézett ki, hogy hát talán a... fénytörés miatt. Ugye?"
Teljesen hihető, hogy az Ungár az ellenzék oszlopaként, ha valaha győzne akkor teljes mellszélességgel beleáll, hogy az anyja, a tesója és ő maga a fidiotizmus alatt lopott cuccokkal elszámoljon és menjen a börtönbe, ha hibádzik a matek. Vicc ez az egész. Nem a lopásban, lerablásban, korrupcióban kéne nemzeti egység a pártok között, hanem az oktatás, az egészségügy és az euró bevezetésében kéne. Azt hiszem, hogy egy hangyaf*sznyival jobb lenne akkor itt az élet. Az LMP már onnantól kezdve kuka, hogy az alapítók egyike Schiffer.
Fizetett a szállásért dogtorminiszterelnökúr’. – Ember! Nem látja, épp most jövök ki a tengerből?! Még nem lopott eleget, látjátok, 60 évesen barátoknál kell meghúzni magát, nem telik szállodára. Egy szőrét hullató sunyi, vidéki rókát hamarabb utol lehet érni, mint a sánta kutyát!
uploads.disquscdn.com/images/5921da86ceddd0b9a2c46b8020fbec035aafa110b6fe7c186b48ec580c8bac19.png?w=800&h=465
- Mariskám mennék a nyaralómba horvátba, ne legyen ott senki. - Rendben főni.
Eladott Ország
Orbán kurvája ¯\_(ツ)_/¯ 2020. április: Kelemen Anna: "politikai mentorom Ungár Péter" 2022. január: Kelemen Anna Gattyán György pártjával szimpatizál 2023. szeptember: "de igen, fideszes vagyok" De hát neki ez a foglalkozása. "Pénzért sz*punk, b*szunk, politizálunk. Aki többet fizet, azé vagyok!"
twitter.com/punkvakond/status/1700579919464390887/photo/1
Pompásan sikerült Dr Máriás festménye Schmidt Szűz Máriáról és a kisded Ungár Péterről
assets.4cdn.hu/kraken/7P8Ta5fvOh3OCMFUs.jpeg
Petike siessél, mert megjött apuci is a kék osztriga bárba...
twitter.com/i/status/1720374041553293563
Sámannus
Mindig röhögő görcsöm volt ettől a két faszitól. Csokis pofájukból ordít a hazugság. Csak a fityfasz rájuk van írva.
vitriol
ungár leveheti már az ellenzéki álarcot, már csak a hülye dől be neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.