Lázár János építési és közlekedési miniszter kedden jelentette be, hogy megszűnik az országban minden bérlettípus a MÁV és a Volán járatain, csak az ország- és vármegyebérlet marad, és átalakítják a kedvezmények rendszerét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kedves határontúli naplopóink, ja, nem, Testvéreink, ezúton tudatom veletek, hogy álmomban új törvényt hoztam: mi lenne, ha mindenmagyarok , kik nem hazánk szülöttei, de keblünkön melengetjük őket, mert szívünkben s lelkünkben , valamint költségvetésünkben egyek valánk, ingyen vehetnék igénybe közlekedési eszközeinket határtól határig. Mi, akik az adófizetők kárára, ja, nem, jóvoltából határt nem ismerünk, s nemcsak Bicskéig hosszabbítgatunk, hanem a csillagos égig, ébredés után benyújtott ötletünk nyomán határozatra is jutottunk. Jertek lyányok és legények, van itt minden, mi szem szájnak ingere - nem, nem a káromkodásra gondoltam -, jertek, és merjetek nagyok lenni, nagy pimaszul ingyen utazni , ja, nem, kedvesen együtt kapaszkodni a kapaszkodóba, dallal, tánccal köszöntve a reggeli napot, s az estéli elmúlást.
A buszmegállóban, ha leszállunk, s a barackfa lombja alatt a talpunk összeér, oly boldogok leszünk, hát számít, hogy kunyhóink mind hallgatnak, mint megannyi puszta sír? Nem, de! nemde, együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt halunk, nektek köszönhetően, hogy a rosseb.., ja, nem, és együtt támadunk fel a hitben.
Most pedig menjetek, mielőtt jöttök, készüljetek a fogadtatásra.
rücsü41
Érdekes megközelítés ez amit a cikk címe leír.Ha a határon kívüliek keresztül kasul utazhatnak az országban ingyen, akkor azok akik igen magas adójukkal hozzájárulnk az állam müködéséhez, és ezért dolgozni járnakl országon belül egyik mhelységből a másikba , azok vajon miért nem utazhatnakj inygyé?Lázár uram!Tedd meg hogy válaszolsz erre a fogas kérdésre!Mi ez a megkülönböztetés az országon belüli embere kárárára,?Talán ha egyenlő lenne az elbírálás magyar és magyar között az növelhetné a fideszesek hatalmát, mert azt mondanák a magyarországi magyarok,hogy ezek nem tesznek különbséget magyar és magyar között, itt minden magyar egyforma elbírálás alá tartozik , és mindenkinek egyformán jár az ingyenes utazás az országban!De ha az ingyenes utazás csak a külhoni magyarokat illeti meg valamely nyakatekert indok alapján , akkor nyugodtam mondhatják az itthoniak , hogy ez csak egy szavazat szerzési mód, így akarja a FIDESZ magához csalogatni a külhoniakat!Szüksége van erre a FIDESZ-nek?A magyarországi magyarok kárára , ahogy mondani szokták "Más f.szával veri a csalánt"?, és ezzel fog kérkedni a külhoniak előtt?
colibri
@rücsü41: Az a helyzet, nemhogy a magyarországi magyaroknak nem ingyenes a vasút, - mint a külhoni magyaroknak és családtagjaiknak! - de ez a lúzer még velünk fizetteti ki a külhoniak kedvezményét. Mert valljuk be, amilyen x@r a máv szolgáltatás, így is sokat fizetünk érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.