Vasárnap jelentette be a Facebook-oldalán Márki-Zay Péter, hogy kifogott egy igazi, volt KDNP-s nagy halat.

Volt KDNP-s kapitányt igazolt Márki-Zay Péter pártja
Fotó: Youtube/Partizán

Pártja új igazolását nem nevezte meg, de annyit elárult róla, hogy

rutinos politikus, aki erős kézzel, kampányfőnökként fogja vezetni a pártot a következő hónapokban.

"Ezen a hajón a gőzt a gépekbe fogjuk vezetni, hogy haladjon, nem a kürtbe, hogy csak dudáljon" – fogalmazott Márki-Zay.

A Magyar Hang tudomása szerint az új igazolás nem más, mint Szalma Botond, egykori tengerésztiszt és Mahart-vezérigazgató, a KDNP volt budapesti elnöke, a kormány jobboldali kritikusa.

Szalma korábban a KDNP budapesti elnöke volt, de kilépett a pártból, miután 2014-ben elindult az akkori fideszes polgármester, Wintermantel Zsolt ellen, illetve több kritikát is megfogalmazott a kormánnyal szemben.

Forrás: hang.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
ŐSFIDESZES--BŐL,-,KDNPs-BŐL SOHA NEM LESZ TISZTESSÉGES,BECSÜLETES , ORBÁNI ALJAS MOCSOK FIDESZKORMÁNYT LEVÁLTANI AKARÓ ELLENZÉKI POLITIKUS!!!DE MÉG CIVIL ELLENÁLLÓ SEM!!!
surdilloFUJT
ŐSFIDESZES--BŐL,-,KDNPs-BŐL SOHA NEM LESZ TISZTESSÉGES,BECSÜLETES , ORBÁNI ALJAS MOCSOK FIDESZKORMÁNYT LEVÁLTANI AKARÓ ELLENZÉKI POLITIKUS!!!DE MÉG CIVIL ELLENÁLLÓ SEM!!!
Peller Anikó
@surdilloFUJT: Remek kis téglát talált, építkezéshez kiváló.
Péter2
Biztos valamin megsértődött , nem hinném , hogy a becsület vitte volna rá a pártfordulásra , hála isten baloldali vagyok , de itt Mo-n nincs egy olyan baloldali párt, amivel tudnék szimpatizálni , vannak dolgok , előzmények és egyebek amiért ezzel , meg azzal nem , pl ha ennek a pártnak volnék szimpatizánsa , csak eddig lettem volna ,semmi tovább , tróger kutyákat behozni egy pártba, akik 13 évig rombolt,hazudott ,szolgáltak egy káros rendszert , az én erkölcsi tartásomba nem fér bele az ilyen , de ettől sokkal kevesebb sem !
jáger laszló
Hát ez 1 sikeres partizánakció volt a nagypolitikában!!
Következik Semjén átcsábítása...
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
@Péter2: Ha a hír igaz, Szalma Botond most hibázott. Márki-Zayt értem, kellett egy tisztességes keresztény a csapatba. Ám elfeledkeztek arról egy igazi keresztény még kevés a csodához, főleg ott, ahol rajta kívül egy sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.