Most minden politikai szereplő a közelgő önkormányzati- és Európai uniós választásra „könyököl”, ám amíg a regnáló ezt nyugodtan megengedheti magának, -nála van korlátlan pénz, paripa, fegyver- az ellenzéki oldal több évre lábon lőheti magát -és minden változásban bízó szavazóját- a rövidlátó hadakozás közben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem pontosan értem ezeket a cikkeket. Ez azt féltételezi, hogy van valós szándékú ellenzékünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Pedig nincs más út. Mert amig nem képesek az együttmúködésre, addig mindig mindenkiből csak a "pártérdek" bújik elő, és nem egymásért dolgoznak-és az országért, hanem egymás ellen. Az pedig a kormányzó képtelenséget mutatja.
Ezzel pedig már tele van a hócipő. És a közös lista az EP választásra mennyiben lenne más, hiszen , ott is ha nincs együttmúködés-és összetartás, hanem azon megy a torzsalkodás- hogy ki és hányadik helyen legyen a listán, akkor m,ár megette a fene az egészet. A fideSS uralkodásának 14. évében az ország érdekeit kéne már figyelembe venni, és nem pártérdekek mentén politizálni országos ügyekben.
kereső
@Béla333: 09:27 Na, itt van az a qrva kutya elásva. A fideSS kitalál valamit, - "gyurcsány"- és az ellenzéki szavazó meg beáll a mantra mögé. Felejtsd el az "együttműködést", felejts el mindent- és gyurcsányozz! Ez az ami miatt ennek az istennek az idejében nem leszünk normális ország. Az, hogy gyurcsány felépitette az e"ellenzék" legnagyobb pártját, az legalább annyira az ő dicsősége, mint amennyire a többi párt töketlensége. Az 1 millió gyurcsány szimpatizánsod kivül van még legalább 3 millió "politikai árva"- akik nem kérnek gyurcsányból és pártjűából, de ezek szerint a többiből sem. Vajh mi az oka?
Béla333
@kereső: 09.31
Az Uniós választás azért más, mert ha külön-külön indulnak és nem érik el az 5%-ot, akkor a rájuk adott szavazat az ellenzék szempontjából mind elveszett. Az Uniós választáson az a lényeg, hogy a maffia minél kevesebb képviselőt küldhessen Brüsszelbe.
Ezért szerintem ott egy lista kellene!
Béla333
@kereső: 09.36
Ne nyomjad már ennyire a DK-t! Ha olyan erős csapat, akkor álljanak bele az előválasztásba és hagyják a döntést az előválasztókra. Te is elfogadhatnád a demokratikus előválasztást akkor is, ha azon a DK is egyenlő feltételekkel indulna el... Ha az ő jelöltjük győz, akkor ő lesz a közös jelölt.
Nem olyan nehéz ez!
Aki Én
@Kapanyél: ...igen, erre gondoltam. Eszük ágában sincs kormányozni, főleg ekkora szarban. Különösen egy orbánnal ellenzékben.
kereső
@Béla333: @Béla333: Semmi sem nehéz @Béla, a nem akarásnak meg nyögés a vége. Amig mindegyik úgy gondolja magáról, hogy ő az egyedüli "letéteményes"- lásd most legutónb kunhalmi mszp-s üdvöskét, addig nem lesz béke az olajfák alatt. Ha, bele is áll az "előválasztásba", az mit old meg azon, hogy képtelenek országban, és együttmúködésben gondolkodni. Nekem amúgy elegem van az egészból, ezek inkább múködnek együtt az állampárttal, mint egymással. Lelkük rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.