Kocsis Máté durva üzenetet küldött Daniel Freund német EP-képviselőnek.

Kocsis Máté színt vallott: „Igen, náci tempó”

Fotó: MTI/Katona Tibor

A Fidesz frakcióvezetőjében annyira forr a düh, hogy közösségi oldalán nekiment Daniel Freund német EP-képviselőnek, aki azt mondta: Magyarország ténylegesen nem teljesítette a jogállamisági elvárásokat, amelyekért cserébe fel lehetett szabadítani az EU-pénzek nem befagyasztott részét.

„Találkozunk a bíróságon” – mondta akkor Freund, ezzel utalt arra, hogy az EP pert akar indítani az Európai Bizottság, mert túl koráb fel Magyarország számára a zárolt EU-s pénzek egy részét.

Daniel Freund német képviselő közölte: “a Magyarországnak járó 10 milliárd eurós uniós pénz feloldását meg fogják támadni.”

Ismerjük ezt a reflexet egyes németektől: kisebb ország véleménye nem tetszik, meg fogják valahogy támadni. Igen, náci tempó.

- írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@fergeteg: na várjál,keresek egy puha helyet ahol hanyatt eshetek mert Szlovéniába mész egy hétre :)))))))))
Sakk Matt
„Ha minden egyes alkalommal, amikor valaki a Fideszből nácinak nevez kapnék egy eurót, akkor több pénzem lenne, mint amennyi jelenleg a jogállamiság megsértése miatt be van fagyasztva” – írta a zöldpárti képviselő

telex.hu/belfold/2024/01/18/daniel-freund-kocsis-mate-naci-valasz
madlaci66
@Őrnagy: kikre gondolsz? akik a krumpliért mentek választani? vagy akik helyett a választási bizottság tagja ikszelt, mert még olvasni se tud?vagy akiknek be kellett mutatni a szavazó cédulát, mert csak akkor kapnak segélyt, közmunkát a fidesses polgimestertől?
csak úgy....
@Őrnagy: mázlid van ,hogy nincsenek szolgáid mert ök már lekötöztek volna mint toldi fivérét...
izéke
@Őrnagy: vezess te, áramot :))))
Eladott Ország
@Őrnagy: Fidesz. Fiatal Demokraták Szövetsége, se nem fiatalok, se nem demokraták, és nem szövetség sem, öregek, újnácik, és maffiózók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.