Kocsis Máté durva üzenetet küldött Daniel Freund német EP-képviselőnek.

Kocsis Máté színt vallott: „Igen, náci tempó”

Fotó: MTI/Katona Tibor

A Fidesz frakcióvezetőjében annyira forr a düh, hogy közösségi oldalán nekiment Daniel Freund német EP-képviselőnek, aki azt mondta: Magyarország ténylegesen nem teljesítette a jogállamisági elvárásokat, amelyekért cserébe fel lehetett szabadítani az EU-pénzek nem befagyasztott részét.

„Találkozunk a bíróságon” – mondta akkor Freund, ezzel utalt arra, hogy az EP pert akar indítani az Európai Bizottság, mert túl koráb fel Magyarország számára a zárolt EU-s pénzek egy részét.

Daniel Freund német képviselő közölte: “a Magyarországnak járó 10 milliárd eurós uniós pénz feloldását meg fogják támadni.”

Ismerjük ezt a reflexet egyes németektől: kisebb ország véleménye nem tetszik, meg fogják valahogy támadni. Igen, náci tempó.

- írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Milyen volt nyaralni nők nélkül,,édesnégyesben,Krétán,,,..hugyos Málé. ??? idióta korpás seggű..!!
Eladott Ország
Az ilyen beszólások különösen jót tesznek a magyar gazdaságnak, és mi leszünk egy kis ázsiai zárvány Európa közepén katasztrófa túrizmus céljából.
Nyírfa
Nosztalgiázz azokon a régi szép emlékeken amikor még heil hitlereztél, Máté!
kereső
@Nyírfa: Hogy is mondta novák előd a minap? " Csurka I megtermékenyitette Magyarországot". Meg, a termékeny fasizmuus már régen ott van a kormányban is.
Nyírfa
@kereső: 08.29

A fasizmus csírája mindig is megvolt a magyarságban: a kiválasztottság, a felsőbbrendűség, a megalománia, az úrhatnámság , a primitív állatiasság.
Régebben érdekelt, honnan jött ez a nép, miért keveredett ide, mit tanít az ittlétével, paralel mi a tanulnivalója. Ma már azonban egyszerűen csak nem érzem idevalónak.
Béla333
Fújják a maffiózók a kürtöt, jó hangosan.
A bűnszervezetüket felszámolni nem akarják, nem is tudják, ezért az elvárt intézkedések helyett inkább csak ordibálnak!
Legalább a hülyemagyar maffiahívők jól szórakoznak, ha már a demokráciát visszaállítani nem akarják!
kereső
@Béla333: A maffia feje 2018-ban , amikor "kilépett"az EPP-ből, megelőzve, hogy kirakják mint a macskát x@rni, azt mondta Webernek" el foglak pusztitani benneteket". orbánnál nagyobb bosszúálló, amely gonoszsággal is párosul- nem nagyon létezik. Szóval orbán bosszúra készül-és abban pedig nagyon jó, láthatjuk Magyarország állapotán- ez a bosszú a 2002-2010 közötti ellenzékiségéért- akkor megigérte, hogy elpusztitja az országot, és nagyon jól halad.
Béla333
@kereső: 08.52
Sajnos hogy azt kell mondjam, hogy az Unió szempontjából jogos önvédelem, ha ettől a mocskos bandától a 7-es cikkely élesítésével elvesznek minden beleszólási lehetőséget.
De ahogy olvasom az Uniós politikusok véleményét ezt nem akarják egyenlőre meglépni, ami nagy hiba.
Mire észhez térnek, O1G tönkreteszi az egészet!
Nyírfa
Bocsánat, de a címben megjelenő színvallás mást jelent, aki színt vall, az hitet tesz valami mellett.
Kocsis faékegyszerűen rágalmazott.
fergeteg
Migránsterítő,buzitermelő,neomarxista zsidónáci.
izéke
@fergeteg: ilyet mondasz a csokisodra? ;)))) nem lesz jutifalat ha rosszat írsz gazdádról :))))))
Eladott Ország
Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat felvételi kérelem. Emlékeztető Kocsis Máténak. Csokis elvtárs fosztogatott rendesen ez nyilt titok volt, 96 mikulás semmi ahhoz képest amit meglovasitott valójában. De legalább nem buzi. Ez onnan tudható hogy ő maga is tagadta. Egy kapura játszik, csak a másikra. Arra, amelyikre Szájer. Máléka már fel is iratkozott Szájer csatornájára, hogy le ne maradjon róla! Úgy hívják az új csatornát RSZ. Fijatal’ volt, kellett neki a pénz flitteres forrónacira. Már akkor is beépített fideszbuzi volt, csak a fedett munkáját végezte, meg a fedetlent vazelinnel. A fidesznek így szervezetileg börtönben lenne a helye. Fel kell majd oszlatni és minden vezetőjével szemben eljárni! A fidesz politikusokat az sem zavarja, ha szembejön az igazság, tagadnak mindent, mint Szájer, míg le nem csúszott az ereszcsatornán. Utána is tagadott, csak illegalitásba vonul a kérdések elől. Csokismáté’ is tagadja! Oszt már ő sem emlékszik rá, hogy hány éve annak, amikor utóljára tudott egy hangosat pukizni. Az vesse rá az első Kövért, aki nem kapott még 6 pavilonra tanácsadásért 96 milliót. Aki nem kapott az annyit is ér. Ki hitte volna hogy az ex MIÉP-es is egy kretén korrupt náci. A náciknak túlteng az igazságérzetük, ezért aztán úgy fogta fel a tudata hogy az a 96.000.000 neki jár, azt ő megérdemli osztjónapot! MIÉP Máté : Az a 96 milliós kifizetés nem is szerződés, csak egy cetli. Erről az a régi kalauz jutott az eszembe, aki ráírta a vonatjegyre, hogy ez a lyuk nem lyuk.
uploads.disquscdn.com/images/1391ebe8057bad6663057addb63ad5da1ff29392ac4149991eae52f3f09f4887.jpg?w=800&h
fergeteg
@izéke: Eddig kapom bőségesen. Nem voltam az év végén sehol. Most csak ide Szlovéniába megyek
el egy hétre. Bledbe. Ennyit adtak.
puszt
...és ha a többségi vélemény nem tetszik nektek, az milyen tempó?!
Pusztai
Ilyen amikor
a náci nácizik.
komcsi, komcsizik,
hazudozó hazugoz,
Soros ösztöndíjas sorosozik,
Tolvaj tolvajt kiált,
...
Eladott Ország
Csokis Máté fiam! Az aranyhalak azért jól vannak, ugye? - Az apróval etetem őket. Mátét a tények nem szokták zavarni. Őt sem. Volt ott nagyobb buli is. Ennyiért le sem hajolnak. Most akkor kellett nemváltó-műtétre, vagy nem kellett váltóműtétre? "Azt mondta Kocsis Máté, hogy nincs tanácsadói szerződés. Nyilvánosságra hoztam a tanácsadói szerződést. A lebukott frakcióvezető újabb bukfenccel mosakszik: a "nem létező" szerződéstől mára eljutottunk Kocsis Máté 12 millió forintos beismeréséig, elismerte, hogy 12 millióval megkárosították a józsefvárosi gyerekeket. Már csak a maradék 366 millióról kell vallomást tenni.… " a többit majd utána...
www.facebook.com/search/top?q=pik%C3%B3%20andr%C3%A1s%20polg%C3%A1rmester
telegdilaci
@simmering73:Ezeknek a gazembereknek,mindenki náci hazaáruló aki nem ért egyet a vállalhatatlan,az Országot kifosztó kiárúsító politikájukkal,talán először magukba kellene nézniük!
csak úgy....
hisztizik a máté , a buzzancsok hisztisek!
csak úgy....
máténak jobban fáj az igazság, mint bayer zsolti vazelin nélkül hátulról...
csak úgy....
@Őrnagy: = gyógyíthatatlan elmebeteg!
Béla333
Ez a Máté az, amelyik suttyomban kanbulikra jár?:

"...Kocsis Máté Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt publicista és Kálomista Gábor producer társaságában éppen felszállni készül a krétai Heraklionból Budapestre induló repülőjáratra."
"A frakcióvezető láthatóan számolt azzal, hogy esetleg felismerhetik, melegítőben, szakállasan, napszemüvegben, arcába húzott baseball sapkával érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljára."
nepszava.hu/3213161_kocsis-mate-kreta-vakacio-budapest-1956-unnep-hazugsag
Sakk Matt
"Ismerjük ezt a reflexet egyes németektől: kisebb ország véleménye nem tetszik, meg fogják valahogy támadni. Igen, náci tempó."

Jobb helyeken egy ilyen mondat után kibasszák az ilyen húgyosokat a hóra, mint macskát szarni!
madlaci66
@Őrnagy: sőt, orbánc is akart barna ingeseket, de csak cöfre futotta
Sakk Matt
@Őrnagy: Mondtam már, a retkes lábú román ciqány qrva anyád a gyagyás.
Nem gondolod, te szarházi, hogy ilyen felütés után egy szót is elolvasok abból, amit idehánysz?!
izéke
@fergeteg: na várjál,keresek egy puha helyet ahol hanyatt eshetek mert Szlovéniába mész egy hétre :)))))))))
Sakk Matt
„Ha minden egyes alkalommal, amikor valaki a Fideszből nácinak nevez kapnék egy eurót, akkor több pénzem lenne, mint amennyi jelenleg a jogállamiság megsértése miatt be van fagyasztva” – írta a zöldpárti képviselő

telex.hu/belfold/2024/01/18/daniel-freund-kocsis-mate-naci-valasz
madlaci66
@Őrnagy: kikre gondolsz? akik a krumpliért mentek választani? vagy akik helyett a választási bizottság tagja ikszelt, mert még olvasni se tud?vagy akiknek be kellett mutatni a szavazó cédulát, mert csak akkor kapnak segélyt, közmunkát a fidesses polgimestertől?
csak úgy....
@Őrnagy: mázlid van ,hogy nincsenek szolgáid mert ök már lekötöztek volna mint toldi fivérét...
izéke
@Őrnagy: vezess te, áramot :))))
Eladott Ország
@Őrnagy: Fidesz. Fiatal Demokraták Szövetsége, se nem fiatalok, se nem demokraták, és nem szövetség sem, öregek, újnácik, és maffiózók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.