Egységben az er(d)ő! felirat fogadta Novák Katalint a szegedi Honvéd téren, a vasárnap délelőtti református istentisztelet előtt.

Novák Katalin csak istentiszteleten akart részt venni amikor arcon csapta a valóság
Kép: Facebook/Novák Katalin

Ahogy arról már beszámoltunk, a Momentum, az aHang és a Szikra mozgalom aktivistái a szombati tüntetés után ismét a hathektáros véderdő kivágása ellen tiltakoztak, de Tóth Rebeka, az aHang vármegyei koordinátora szerint most „direkt kis létszámban” vettek részt.

Kettő nap eltelt. Én itt vagyok, és szeretnék egy istentiszteleten részt venni a családommal. Ne haragudjanak, nem hiszem, hogy ez az a forma, ahol kulturáltan tudunk egymással beszélgetni

– mondta Novák, mielőtt bement a református templomba. Az erdő ügyéről nem fejtette ki a véleményét.

Ez egyáltalán nem komolytalan, mi azt szeretnénk, ha minden érintett fél asztalhoz ülne, és a szegediek egészségéért kiálló döntés születne

– nyilatkozta Körmendi Zoltán. Bízik benne, hogy a Fideszen belül „megszólal majd a józan ész”, és rájönnek, hogy „se a szegedieket, se az országot nem szolgálja, hogy itt erdőt irtsanak”. Azt is reméli, hogy a katolikus egyház többi képviselője „jobb belátásra bírja” majd Kiss-Rigó László megyéspüspököt, aki egyébként szintén hivatalos a fórumra.

Forrás: Telex

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Ember! Most megyek a templomba" Katalin
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
"Ember! Most megyek a templomba" Katalin
jáger laszló
Hát ilyen az élet
Vannak nehéz pillanatok is!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa 1.0 igazi hívő de még ő sem tudja, hogy rajtuk már az Isten sem segíthet. Üzenem, hogy Belzebub már forralja az üst tartalmát odalent a fideSS-kdnp ás a NER számára.
Toller Béla
Jött, vagy ment a templomba...duma ! Talán mondhatta volna, hogy a környezetvédelem kiemelt állami feladat ...
balos
@Toller Béla: Szerintem a "Boldog Húsvét",most talán keresztyényibb lenne a kitartott ribitől!Olyan csútis,mint a férje a kotonabácsi!
Horizont
@Qqberci: Valaki azt írta: Balogné. Mert állítólag viszonyuk volt anno a püspök úrral. hahaha
Horizont
Ez annyira jó cikk!!!
kolozsvaros.com/2024/01/22/csak-az-arca-nott-meg/

"Így van, amikor nem előre betanított, hajlott gerincű vagy gerincoszlop nélkül született, hajbókoló szolgák tartják a közjogi értelemben méltóságos asszony arcába a mikrofont, hogy a világbékéről, az éjszakai zoknistoppolásról vagy a Ferenc pápának készített stangli receptjéről érdeklődjenek."
"Ez történik, amikor nem idomított csinovnyikok akadnak a valóságtól elrugaszkodott közjogi méltóság útjába, és nincs előre leírva, hogy mit szabad válaszolni a spontán kérdésre. Akkor az van, hogy az államelnöknek derogál szóba elegyedni egy szegedi téren a magyar emberrel, akinek az érdekeire hivatkozva tavaly 104 napon keresztül külföldön abszolválta a bakancslistáját, és körberázta az illiberális rongyot a világ 30 országában. Ha már nem röhejes tanári vagy ápolónői fizetésből kell nyomorognia valamelyik zsákfaluban."
izéke
Ideje lesz a tollfosztásnak,szárnyaska :))) repülj gép nélkül,elég a Gellért-hegy tetejéről először
izéke
Hívhatták volna a valóságot mondjuk Klicskónak ;)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.