Vezetőcserét hozott az új év a nem létező és bizonytalan jövőjű Fudan Egyetemet fenntartó közalapítvány élén. Mindössze 9 hónap után távozik innen és a kuratóriumból is az eddigi főigazgató, akinek a helyét Csák János miniszter egy tanácsadója vette át. Nem mondanám, hogy nagyon egyedi, sőt azt kell mondhatnám, hogy meg van a maga tradíciója A derék hvg.hu – leget álnaivan - rácsodálkozik arra a tényre, hogy: Csák János miniszter utasítására; egy tanácsadója vette át a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány, vagyis a kínai Fudan Egyetem egyelőre nem is létező budapesti kampuszának fenntartására még 2021-ben létrehozott, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány vezetését. Bár sok más kérdés is lehetne, de az igazi az az, hogy: miért? Persze a cikk felsorolása azokról, kiknek ez egy igen jól fizető állást, vagy csak megbízatást jelent sokat megmagyaráz. Jobban belegondolva azért az ilyesminek megvan a maga tradíciója és nem csak Orbániában. Nem ismerem a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem mondanám, hogy nagyon egyedi,

sőt azt kell mondhatnám, hogy meg van a maga tradíciója

A derék hvg.hu – leget álnaivan - rácsodálkozik arra a tényre, hogy: Csák János miniszter utasítására; egy tanácsadója vette át a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány, vagyis a kínai Fudan Egyetem egyelőre nem is létező budapesti kampuszának fenntartására még 2021-ben létrehozott, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány vezetését.
Bár sok más kérdés is lehetne, de az igazi az az, hogy: miért? Persze a cikk felsorolása azokról, kiknek ez egy igen jól fizető állást, vagy csak megbízatást jelent sokat megmagyaráz.
Jobban belegondolva azért az ilyesminek megvan a maga tradíciója és nem csak Orbániában. Nem ismerem a legfrissebb aktuális dolgokat, de nem lennék nagyon meglepődve, ha kiderülne, hogy egy csapat derék fityesznyik potentát még mindig (néhány hónapja még így volt) jó pénzeket kap azzal az ürüggyel, hogy idén mi szerettük volna olimpiát rendezni!
De ne legyünk igazságtalanok, Lölö is magkapta a stadionok építését olimpia nélkül is és a világkiállítási csapat is jól elbolt évekkel a meghiúsult rendezvény tervezett ideje után is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.