Az Európai Parlament jobboldali néppárti kezdeményezésre nagy többséggel elítélte Orbán rendszerét, elutasította azt, hogy jogállam lenne és teljesített volna bármit a jogállamiság követelményeiből. A szavazáson nem vettek részt az ellenzéki DK képviselői, megoldották, hogy ne kelljen a vitában Orbán ellen szólni és ellene szavazni. Vajon miért?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Nem akartak a jobboldali Néppárttal együtt szavazni.
Ennyike!
Béla333
Nem a Momentumot hagyták cserben a DK-sok a szavazás bojkottjával, hanem Magyarországot, a demokráciát és a saját józan eszüket!
Menőmanó
A DK attól félt, hogy a fidesz nemzetellenesnek, hazaárulónak, stb bélyegzi majd őket. Csak szólok, hogy így igy is annak neveznek minden ellenzékit.
Rosszul tették, mert ezzel az ellenzéknél komolyan kiverték a biztosítékot.
szaboria1
@KisTehen: Feltöltöttél egy MTV bejátszást amit Nagy Ervin a XXI század politikai elemzője mondott. Megint egy jó félre vezető információ.
Béla333
Szerintem a maffiózók - amúgy visszautasíthatatlanul - megkérték a Feriéket, hogy ne szavazzanak és ők nem tehettek mást...
Sakk Matt
@Menőmanó: Nálam nem verték ki a biztosítékot. Négy szavazat semmi, nyilvánvaló volt a többség.
A politika elsősorban szövetségekről és érdekekről szól. Lehet beletenni érzelmeket, sőt, arra alapozni - ezt teszi a Fidesz 20 éve -, de akkor az ügyek elsikkadnak. Ma sajnos az egyszerű polgár - és itt IQ-ra gondolok - headline eater. Elolvassa a főcímet, amely állít valamit, jobb esetben csak kérdez, majd nem görget lejjebb, ahol vagy árnyalják vagy leírják, hogy dehogyis. A birka megvezetve, szavazata megszerezve.

A Fidesz 2-3 panellel dolgozik, ezekre fűzte fel a gyűlöletkampányait. Amikor Gyurcsány 2004-ben beleállt a kettős állampolgárság elutasításába, a fentebb említett primitív birkákat nem érdekelték az érvek, amelyek azóta valósággá váltak! Az őszödi beszédből is egy bekezdéssel turnézzák végig az országot, a birkák pedig kézből nyalják be. A szavazók néhány százaléka van tisztában az EU felépítésével, gőze nincsen a többségnek, ki Von der Layen vagy Soros fia. Utóbbiról pláne elég nekik tudni, hogy buzi. Ha felteszik óriásplakátra őket, megtámogatják az m1 és a csatlós médiumok (KESMA), az bőven elég ahhoz, hogy ellenségként nézzenek rájuk a szellemi toprongyok.

Ha a DK a nyilvánvalóan lefutott szavazásnál megszavazza a Néppárt javaslatát, abból itthon a Fidesz aljas és profi propagandagépezete egy mondatot ad közre: A DK Magyarország ellen szavazott!
Nem kell plusz muníciót adni az ellenSÉG kezébe, amikor eleve túlerőben van!

Aki pedig azt hiszi, hogy a DK félelemből vagy összejátszásból nem szavazott, az ugyanolyan ostoba, mint a Fidesz bábszavazói, csak épp az ellenzéki oldalon keresnek ellenséget.
csak úgy....
az országház klotyójában van a falon : feri alavju viki! :)
kereső
Sikeres terelés a propi barmától, mert inkább ezzel foglalkozzunk, mint azzal, hogy erdogán átb@xta orbánt, a testvériség jegyében, a svédek meg mindkét kezük középső ujjával beintetettek - "nem fogunk Canossát járni" orbán szine előtt.
Na ennyit erről, a már lecsengett hirről.
Menőmanó
@KisTehen: A Propi soha egyetlen cikket sem engedett még feltölteni az Amerikai Népszaváról, sem a Kolozsvári Szalonnáról.
Sakk Matt
@KisTehen: Nem, a 2 millió Kossuth téri fidesznyikre :P
Sakk Matt
@KisTehen: "Orbán: Akkor járunk el helyesen, ha a valóságot is képesek vagyunk hajlítani"
telegdilaci
@Maccska mintha lenne bármi is bízva a Parlamentre,itt egyszemélyi kormányzás van,annak kell lenni amit a Potrohos vezénylőtábornok akar!
Csizmás Kond
...már ők is szégyelleni kezdték hogy kivel fogtak volt össze...
Horizont
@KisTehen: De lázba jöttél ettől a lerágott csonttól???
Büszke vagy magadra nagyon én meg röhögök.
Lázba jöttél attól is mekkorát égett orbi gazdid???
Erdogán leszarta, a svédek pláne.
Most rákeni az országgyűlésre.
Annyira röhögök.
Mit érdekel az ellenzék ennyire amikor orbánnak áll a zászló itthon...állítólag.
Horizont
@KisTehen: Azért az egy kicsit nagyobb erejű hír te szerencsétlen amit a gazdád csinál, égeti az országunkat. De csak saját maga után. Ez vérciki neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.