Kedden közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és házkutatásokat Magyarországon.

„Nagy erejű ember, nem igazán megijeszthető” – mondja a ma letartóztatott szkíta lengyel felesége

Elfogása után megmérték a 88 éves szkíta vérnyomását. Forrás: Police.hu

Összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek. A csoport az ország irányításának átvételére készült.

A Blikk megszerezte a társaságról készült 2 perc 14 másodperces felvételt, amelyben összesen hatan szerepelnek. A szervezet szószólója jelentette be az új szkíta állam megalakulását.

„(…) Egy olyan egységgel, olyan erővel állunk mi most szemben: vagy mi, vagy ők, de valakinek buknia kell. (…) Itt van az idő, 2023-2024, megalakul az új Szkíta Magyarország, az új Szkítaország a kárpát-medencei nemzetségek szervezésében. Az új szabad katonai csapatok felfegyverzése elkezdődött és le lesznek tartóztatva visszamenőleg az összes volt kormánytag és a jelenlegi”

– hangzik el.

A csoport által két éve kormányzónak megválasztott Sz. Sándor a legidősebb tag, Vácon él a feleségével.

A Blikknek sikerült elérnie a feleségét, aki magát kormányzónénak hívatja. A lengyel nő Oroszországban nevelkedett, akcentussal beszél magyarul. Sándorral már több mint húsz éve házasok.

Elfogása után nem igazán értette, mi történik, nagyon felment a vérnyomása, félő volt, hogy baj lesz a szívével, ezért egy budapesti kórházba szállították. Még éjszaka is rendőrök őrizték a szobáját, én is voltam nála, csak szerda délelőtt jöttem el. Az infarktus veszélye fennáll, de látszólag szerencsére jól van. Remélem, hogy nem csinálnak vele semmiféle marhaságot

– kezdte munkatársunknak az asszony.

Az 1956-os forradalom idején Sándor sérülten menekült Amerikába, bő húsz éve tért haza. Nagy erejű ember, nem igazán megijeszthető. A férjemet már két éve választották kormányzónak, a fiatalok által közzétett frissebb videóban pedig meg sem szólal. Horthy után most valóban ő a kormányzó. Szeretnénk visszaterelni hazánkat a királyságba – tette hozzá a nő.

Az elfogásuk tervezésekor nem volt kizárható, hogy a tagok lőfegyverrel rendelkeznek, ezért a rajtaütések végrehajtására az NNI a Terrorelhárítási Központot kérte fel. A társaság elszántságát tükrözi, hogy a kutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le.

A három őrizetbe vett férfit alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületével gyanúsítják. A letartóztatásukról a napokban döntenek.

Forrás: Blikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Oroszországban nevelkedett lengyel nő akarja megváltoztatni Magyarország államformáját.
Szkíta királyság, Horthy nyomán...mintha zavar lenne az erőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Őrnagy: Elég sivár a szókincsed,,őrmikém..
csak úgy....
@Őrnagy: ugye te még nem vagy 88 ,- ennek ellenére neked is sikerült a nagyüzemi becsavarodás! ;) - te egy ritka otromba buta fasz!
Clavigo
@Őrnagy: Az oviban is már kőbunkó volt jeled..Igaz őrmikém? Azóta az állapotod cssk rosszabodott . Teljes értékű fideszbarom lett belőled.
csak úgy....
@Maccska: te mint buzi ,miért foglalkozol nöügyekkel ?:) neked csak a gazsira áll a lankadt gatyatöltelék!
csak úgy....
@Őrnagy: töled gyogyóstól ez egy közismert mondat,közben itt lihegsz,hogy valaki végre szóllítson meg,- még ha el is küld a pétschába!
@Őrnagy: neked nem szar,hogy ennyire szellemi tétó vagy?
te napóleon, az agyi sérülésed nem a don kanyarból származhat,inkább részegen basztad a buta buksidat valami lipsis dolognak! :)
balos
Az szőrnyű-nagy szőrnagy megmutatta mekkora fasz terem a nemzethy retekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.