A lap Kötő Gyula személyében azonosította az egyik hatalomátvételre készülő szkítát.

24.hu: A Mi Hazánk volt nagykanizsai elnöke az egyik „szkíta”, aki fegyverrel akarta átvenni a hatalmat

Kép: police.hu

Kötő Gyula, a Mi Hazánk Mozgalom volt nagykanizsai elnöke az az 53 éves murakeresztúri férfi, akin a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai rajtaütöttek, mert a gyanú szerint társaival az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására készült – értesült több forrásból a 24.hu.

Kötőről azt írja a 24.hu, közeli ismerőse Hokker Tibor, aki a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje volt a 2022-es választáson. Közös üzleti vállalkozásuk is van Murakeresztúron: 2022 végén alapították az elsősorban személybiztonsági tevékenységgel foglalkozó Rus-Hun Security Kft.-t.

A lappal a Mi Hazánk Mozgalom azt közölte, hogy Kötő Gyula 10 hónapon keresztül volt a párt nagykanizsai elnöke, 2023 augusztusában lépett ki. Nem tudták, hogy Kötő egy szélsőséges szkíta csoport tagja lett, mivel tagjaik, volt tagjaik „magánéletével” nem foglalkoznak. Kötő Gyula és Hokker Tibor kapcsolatára nem tért ki a párt tájékoztatása.

Mint megírtuk, kedden közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és házkutatásokat, összesen 11 emberrel szemben intézkedtek. Kötő mellett egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit vettek őrizetbe. Utóbbit a 444.hu azonosította a bejegyzett Szövetség a Szent Korona Országáért (SZASZKO) nevű párt weboldalán.

Forrás: 24.hu
Fotó: Police.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Csizmás Kond: Mindennek van alapja...és semmi nincs ok nélkül véletlenül.
szép új világ
Légpuskával? Na ne röhögtessenek már.
Jó lesz ha elásom a kertben az unokám vízipisztolyát, mert a végén még ránk tör a TEK.
Horizont
@szép új világ: Az AK gépkarabély az? Kérdezem nem értek hozzá :DDD
Tunes1106
@Horizont: Hol láttál gèpkarabèjt? Bemondasra Korda Gyuri Bácsi szokott játszani. Mindenki tarthat gáz riasztó fegyvert otthon, gumilövedèkest is bizonyos joulig! Sőt utcán is viselhetem tokban mert meg van a pisztoly vizsgája, ès kèrtem rá engedèlyt! Bent a saját ingatlanomon minden engedèly nèlkül tartható. Meglepődnèl hány helyen van gázriasztó pisztoly!
Horizont
@Tunes1106: Én nem a gázriasztó fegyverekről beszélek bár nem tudom mi a lócitromnak az is otthon???
Nem én találtam ki már elnézést.
"A nyomozók több helyszínen éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. "
Ne védjed már őket.
Tunes1106
@Horizont: @Horizont: Nem vèdem de szeretnèk bizonyítèkot látni , nem egy nagy kèrès! De te mitgondolsz arról az elmebeteg nyugger kommandóról? Az hogy játszanak kormányzóságot meg nyomtatunk ezt azt. Ez egy tiszta politikai fogás. Volt egy pár degenerált hülye , olyan akit tucatjával találsz a neten. De mivel volt kb a második legnépszerűbb pártal kapcsolat ezèrt csináljunk felhajtást Majd ha be tudják mutatni azt a gèppisztolyt akkor megkövetlek . Addig csak bulvár kacsa az egèsz! Mièrt nem az antifákkal foglalkoznak sokkal veszèlyesebb mocskosabb banda! Mert abból nincs ugye annyi politikai haszon? Majd ha olyan helyen laksz majd megérted a hasznát a gázriasztó fegyvernek. A mai mocsok világban minden segítsèg számít a családom vèdelmèben, sokat voltam vidèken a felesègem akkor volt otthon a kisfiammal. Sajnos az enyingi sztolka család ide tette át a szèkhelyèt a mocsok pereputtyával felènk a teleksorra. Rótták az utcákat a purdèk nèzelődve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.