Forrnak az indulatok Walter Katalin körül.

A Fidesz nekiment a BKK vezérigazgatójának: le kell mondaniaMTI/Lakatos Péter

Mint ismert, a napokban a BKK bejelentette, hogy ritkítani fogja a járatait – a hír természetesen nagy port kavart. A 24.hu tudósítása szerint Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója ezt nyilatkozta az ügyben:

Az utasokat ebbe a folyamatba nehéz lett volna bevonni, mert az olyan, mintha „hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele”.

A hírre több fideszes politikus is felkapta a fejét.

Wintermantel Zsolt a Facebook-oldalán csütörtökön ment neki a „Karácsony Gergely által kinevezett vezérigazgatónak”. 

Így gondolkodnak ők, ez nekik a nyilvánosság, számukra ilyen a társadalmi párbeszéd, egyeztetés, a mézes mázas szavak mögött valójában ez a lényegük

– írta közösségi oldalán Wintermantel, aki szerint ha Walter Katalin nem mond le, akkor pénteken Karácsony Gergelynek kell őt felmentenie.

Vitézy Dávid sem hagyta szó nélkül a dolgot:

Egész egyszerűen fel sem foghatom, hogy egy utasok milliót szállító közszolgáltató első számú vezetőjének szájából hogy hangozhat el egy ilyen mondat. Emberek vagyunk, Budapest az otthonunk, a közösségi közlekedéssel iskolába, munkába és szórakozni járunk. A budapestiek nem vágásérett pulykák, akik jobban teszik, ha beletörődnek a sorsukba, mert jön a hálaadás – vagy épp ezúttal a járatritkítás. Ilyet nem csak egy felelős vezető nem mondhat, hanem egy minimális empátiával rendelkező személy sem

– írja egy Facebook-posztban, majd hangsúlyozza:

Ha ez a mondat tényleg így elhangzott, a BKK vezérigazgatójának távoznia kell a posztjáról. Karácsony Gergely főpolgármesternek pedig elnézést kell kérnie a budapestiektől, és azonnal visszavonni a járatritkításokat.

Forrás: 24.hu, MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pusztai: @Giovanni Alba: Jól tudjátok (te Alba legalábbis biztosan), hogy az egyik legnagyobb Fideszes voltam anno itt a propin. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha képes az ember értelmesen kommunikálni, és belátni olykor azt ha nincs igaza, ha tényleg rossz irányt vesz valami. Én is így voltam ezzel, csak lassan eljutottam arra a szintre, hogy már semmi jót nem láttam mondhatni bennük, sőt...Ezért is tűntem el (többek között) hosszú időre innen. Nem az a gond, hogy itt van ez a Maccska meg Kis Tehén meg még páran, kell az egészséges vita, hanem az hogy valami rejtélyes oknál fogva mindenre csak bólogatnak, még arra is hogy a 6% az 32,2%, aki nem ért egyet valamiben a Fidesszel az meg libsi meg nem magyar. Ezek nem érvek, ez olyan mint amikor valakit megfizetnek azért hogy terjessze az igét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Nem kell lemondania, kérjen elnésést ! Csak nem képzeli a fidesz, hogy miközben ellopta az országot, valaki is bele fog bukni egy nyavalyás járatritkításba !
Pusztai
@Toller Béla: minden ok volt csak Karácsony megint elbaszta a kommunikációt!
absz kretén hozzá.
hogy végezte ehhez a sulit, biztos csak egy vizsga nélküli tanfolyamon volt, pedig szakmája!!!
Giovanni Alba
@Toller Béla: ma, 17:17
Ráadásul miféle járatritkításról van szó? Amikor kisebb a kihasználtság, ott és akkor nem 2, hanem 3 percenként indulnának a járatok?
24.hu/belfold/2024/01/25/bkk-jaratritkitas-hatterbeszelgetes-reszletek/
Pusztai
@division: én aszem kb 4-5 éve keveredtem ide, - kimentek alólam a komment felületek, index, origó, nol, népszava, ...- és ha valaki normális az lehet tőlem fideszes, bárki, de a merev vakhitüekkel nincs mit csinálni, nem lehet velük egyetlen vitát lefolytatni, mert a tények nem izgatják, hivővel meg nem lehet vitatkozni, olyan mint a vallás, izlés, szerelem, nacionalizmus. ...
ezért mindig átlépem ezeket.
Pusztai
@Giovanni Alba: és ezt nem lehetett volna elmondani, pár mondat normális ember megérti.
de kiszivárog, lecsap a fidesz, kussolnak, 3 nap mulva jönnek a tényekkel, addig a felyeoben már beérett a fidesz hazugsag.
tizenéve kajbâlok ez ellen, reménytelen. akkora kretén balfaszok.
ezt tetézik azzal hogy egymást marják nyilvánosan.
tragédia!!
Pusztai
@Pusztai: most marja egymást az atv- n Harangozó és Kanász Nagy.
Kanáz elképesztően ostoba, buta felkészületlen, azt nevezi hülyeségnek, hogy lehtneknelveszett szavazat, ha egy párt nem ér el elég szavazatot.
és ilyen fasz van a politikában aki a választási minimummal sincs tisztában, de nyomja a zöld kretént.
brrrrrrrrrrr!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.