Tiszavasváriban 2022 őszén megszűnt az iskolabusz. Ez a város egyik legszegényebb részéről, Bűdről iskolába járókat érinti a legérzékenyebben, mivel a legtöbb családnak nincs autója. Így reggelente marad a gyaloglás, vannak olyan gyerekek, akiknek 3 és fél kilométert kell sétálniuk minden reggel, majd az iskola végeztével ugyanennyit vissza. Az iskolában sok a hiányzó, főleg azok között, akik több kilométerre laknak, akik pedig begyalogolnak, elfáradnak, mire iskolakezdésre beérnek. A polgármester egyetért a szülőkkel, azonban szerinte az iskolabusz csak akkor fenntartható, ha a költségekbe a szülők is beszállnak. A Nyíregyházi Tankerületi Központ szerint nem feladatuk ezzel a problémával foglalkozni, a városon belüli közösségi közlekedés biztosítása ugyanis önkormányzati feladat.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szuper országban élünk. Van gyerekvédelmi törvényünk nehogy átműtsék őket mire beérnek a suliba. A tankerület leszar mindent mindenhol.
"Az erdélyi településeken lévő magyar nyelvű iskoláknak 38 vadonatúj iskolabuszt adták át!!!
A miniszterelnökséget vezető miniszter az átadó ünnepségen hangsúlyozta: Magyarország felelősséget visel a határon túl élő magyarok sorsáért."
Rohadjon ki a bele az összesnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
fő a keresztény-fasiszta gyermekvédelem orbáni módra
kereső
És , ha a fentiekhez még hozzá veszem a 200 fős katonai kontingens fenntartását csád-ban, a magyar adóforintokból, akkor már nem csak bicska nyilik ki a zsebemben, hanem a tenyerem is viszket hozzá!
Ami meg a propi marháját illeti: menj a 3,14csába, és vidd magaddal a pereputtyodat is, te narancsos moszkovita.
nejlontacskó
@vacsi: a fene se gondolta volna, hogy azért kell a tanyasi diákoknak gyalog menni az ikolába, hogy ne hízzanak el az az, ez is, csak a javukat szolgálja...
Mindenesetre érdekes megközelítés, azt meg kell hagyni.
levarosbukta
@KisTehen: Jóval kevesebb mint amennyiért a stadionokat felépítették, amikre az égadta világon semmi szükség nincs.
levarosbukta
@KisTehen: Ha a 4. kőgazdag lennél nem itt b@sznád a rezet egész nap!
balos
@KisTehen: nedveske a maga brokiját már bekapta az eunuch,mert szotyinak nézte!Különben is nem az esetem1 nyilas fattyú gyártótt szarcsimbók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.