Varga Mihály az újabb hitelminősítői értékelésről tájékoztatott.

Varga Mihály: Befektetésre ajánlja Magyarországot a hitelminősítő
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A pénzügyminiszter közösségi oldalán számolt be arról, hogy a berlini Scope Ratings is megerősítette  Magyarország 'BBB' besorolását.

Újabb kedvező hitelminősítői értékelés: befektetésre ajánlja Magyarországot a Scope Ratings!

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 10:32 ☻ Ő is a fideszre szavazott
twitter.com/janos_hary/status/1679738683975516161/photo/1
Mikor a fidesznyik azon agyal miért háromszor nagyobb az infláció az EU átlaghoz képest!
twitter.com/janos_hary/status/1673945079415709696/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Eladott Ország: Idén js jobban élünk mint jövőre fogunk
Sámannus
@Őrnagy: @Őrnagy: Fidernyák zabálja a fost én nem élek vele
teuton
Az olvasni es ertelmezni tudok, valamint az alapvetö matekban jaratosok (a birkak nem tartoznak ide!) figyelmebe ajanlom, hogy mit jelent egy befektetes. Lehet beruhazas, de föleg PENZÜGYI befektetes! Vagyis reszvenyek, de meginkabb a 100% BIZTOS hozamot nyujto allamkötvenyek vasarlasa! Na ezeket az alamkötvenyeket adta ki az allam KETSZERES kamattal, mint amit mashol lehet kapni hosszutavu lekötesre! De ez nem minden, ugyanis ezek adomentesek!!! Hogy aztan ki es miböl kell megfizesse ezeknek a meregdraga KÖLCSÖNÖKNEK a kamatait (az unokaink közpenzböl!), az a befektetöt persze nem erdekli, de a fideszt sem. Ugyanez van az allampolgarsagok eladasaval is, a közvetitö offshore-cegek milliardokat kaszaltak, az allam rafizetett... Mire az allampapirok lejarnak (min. 10 ev futamidö!), a jelenlegi maffiabanda mar valahol Kipcskiaban el menekültkent vagy 2 meterrel a föld alatt van...
Sámannus
@Őrnagy: Már mint Ki az a libkány csürhe akit ez nem érint szarjankó? Te mija fasz vagy hogy nem érint?
@KisTehen: A csontvázak közé rakják, és ha dől a budi az összes szar a nyakunkba borul. Már háromszorosát fizetjük a 2010-nek. Ha jól tévedek Kádárékat is ez buktatta meg, amikor ezzel dicsekedtek, hogy milyen faxa adós ez az ország. Ne örüljél te ennek, mert ezok után mi jövünk szarfaszúkám.
teuton
@KisTehen: Nagy Marha, a köcsögöket csak te fizeted vissza! Ez a hitelminösites nem a HITEL szol, hanem a befektetes mennyire megterülö! Persze, hogy megterülö. ha ADOMENTESEN 2x annyit hoz, mint barmi mas hitel! Aztan a z orosz meg kinai hitelek feltetelei miert is lettek titkositva??? Mert az allampapirok hozamat ugye nem lehet... Ha hitelminösitesröl van szo, akkor vegyed az USAt peldanak, iszonyu eladosodas mellett megis jo a besorolasuk! Pedig nem biztos, hogy a hietelezök valaha is latjak a penzüket... Ellenben hogy is van Oroszorszag hitelbesorolasaval? Allitolag hatalamas penzeket kaszalnak az energiapiacon es megsem nagyon akar senki orosz allamkötvenyt vasarolni, ill. hitelt adni nekik!
Aztan majd ha megtanulsz olvasni, böngesszed a nemzetközi hitelbesorolasi listat! MO a 100 pontbol csak 60at kapott (BBB minusz)! ELÖTTE van 25 EU-tagallam, nem csak Bulgaria, de meg Botswana, Bermuda, Peru vagy a Kajman-szigetek is! Az EU pedig 98 pontos...
teuton
@KisTehen: Nagy Marha, te csak tudod... Vagyis inkabb utana kellene olvasni, ha tudnal, de analfabeta vagy! Hol jegyzik nemzetközüleg ezt a ceget??? Mervadok csak ez a 3: S&P, Moody's es DBRS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.