Meg kell találni a partnereket, akikkel a globalizmus ellen tudunk küzdeni – jelentette ki Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető a Mi Hazánk Mozgalom szombati budapesti évértékelő rendezvényén – írja az Index.

Toroczkai bejelentette: Igényt tartanának Kárpátaljára
Toroczkai László, a Mi Hazánk képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. november 21-én. MTI/Kovács Tamás

Toroczkai László hangsúlyozta, politikai partnereikkel együtt az a feladatuk, hogy átvegyék a kormányzást a saját országukban, végül pedig Brüsszelben.

Ha győztünk, akkor pedig nagyon egyszerű a dolgunk; el kell döntenünk, hogy mit kezdünk ezzel az Európai Unióval

– jelentette ki, hozzátéve, vagy szuverén államok szövetségeként működtetik tovább az EU-t, vagy megszüntetik azt, hogy kétoldalú megállapodásokra bízzák a jövőbeni együttműködést.

Azonnali tűzszünet, béke és tárgyalásos úton megegyezés – foglalta össze az ukrajnai konfliktus lezárásának általuk szorgalmazott módját Toroczkai László. Azt is kijelentette, ha a háború következtében megszűnne Ukrajna államisága, „egyetlen magyarországi pártként” a Mi Hazánk „igényt tart Kárpátaljára”.

Forrás: Index

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy romániai nyomortelepet már finanszírozunk (sőt, mára jobban élnek, mint mi), most egy újat is kellene?
Persze, a fideszvoks nem lehet drága! Hozott isten újabb csóróvilág!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ditrich
Tudom én hogy nehéz evvel az igazságtalan béke diktátumal megbékélni,szinte lehetetlen. De azt is fel kell fogni hogy a megváltoztatásához nincs meg sem a lehetőség sem az erő. A kisantant országok pedig egyenként is erősebbek nálunk. Egy esetleges háború esetén pedig majdnem biztos hogy vereséget szenvednénk! A maradék Magyarország léte is kérdésessé válna. NATO védelembe itt kár lenne reménykedni. Nem kéne ezzel a tűzzel játszani!
kereső
"Kijafaxom ez a tooroczkai/tóth, "- vagy hogyis hivják, hogy Magyarország nevében ilyen nyilatkozatot tesz?
És ha nem lát "párhuzamot" Magyarország 100 évvel ezelőtti történelme, és Ukrajna mai , szemünk előtt zajló történelme között- akkor neki, és követőinek-valamint a fideSS szektának "ne fájjon már annyira trianon"- mert teljesen hiteltelen a jajongásuk.És kéretik a nagy-nagy történelmi küldetéssel rendelkező orbánnak elgondolkodnia azon, hogy a 2 vh. tulajdonképpen a "nagy háború" folytatása volt- mert azt nem "békekötéssel" zárták le trianonban, hanem csak egy túzszünettel. És ezzel a revizióval tulajdonképpen a 2.vh. békekötést is megkérdőjelezik- hiszen nem trianon adta meg a végső területelvesztést, hanem a sztálin által levezényelt teheráni, jaltai, és potsdami történések. Ott szentesitették trianont.
izéke
Eszet bezzeg nem követel a hibbant,kurvára nem menne oda se élni,se dolgozni egyik nagypofájú mélymagyar sem.
Alfa
a keresztény-fasiszta orbán is ezt vallja-akarja,ezért fegyverkezik
Pusztai
Csak azt kérdezem, mit érne el MO, ha csoda folytán Kárpátalja magyar terület lenne?
Gazdaságilag gyenge etnikailag alig 40 ezer magyar és több milliós szláv lakos.
Aki ilyeneken álmodik, az vagy ostoba gazember vagy segghülye idióta.
justhpeter
@Pusztai: Toroczkai egy kis náci pöcs, aki ostoba gazember és segghülye idióta is egyben, akinek elsőre a 2006-os puccskísérletben vállalt szerepét kellene tisztáznia. Aztán, de nem másodsorban kellene azzal foglalkoznunk, hogy miért nőtt meg a hasonló ökörszinten élők száma, aki bejuttatták ezeket az agyhalottakat a parlamentbe. Jó lenne tudatosítani, hogy ennek a primitív csürhének hatalomhoz juttatása nem csak az Európai Uniótól, de a minimum 3 bitesektől is csak távolabbra vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.