Meg kell találni a partnereket, akikkel a globalizmus ellen tudunk küzdeni – jelentette ki Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető a Mi Hazánk Mozgalom szombati budapesti évértékelő rendezvényén – írja az Index.

Toroczkai bejelentette: Igényt tartanának Kárpátaljára
Toroczkai László, a Mi Hazánk képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. november 21-én. MTI/Kovács Tamás

Toroczkai László hangsúlyozta, politikai partnereikkel együtt az a feladatuk, hogy átvegyék a kormányzást a saját országukban, végül pedig Brüsszelben.

Ha győztünk, akkor pedig nagyon egyszerű a dolgunk; el kell döntenünk, hogy mit kezdünk ezzel az Európai Unióval

– jelentette ki, hozzátéve, vagy szuverén államok szövetségeként működtetik tovább az EU-t, vagy megszüntetik azt, hogy kétoldalú megállapodásokra bízzák a jövőbeni együttműködést.

Azonnali tűzszünet, béke és tárgyalásos úton megegyezés – foglalta össze az ukrajnai konfliktus lezárásának általuk szorgalmazott módját Toroczkai László. Azt is kijelentette, ha a háború következtében megszűnne Ukrajna államisága, „egyetlen magyarországi pártként” a Mi Hazánk „igényt tart Kárpátaljára”.

Forrás: Index

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy romániai nyomortelepet már finanszírozunk (sőt, mára jobban élnek, mint mi), most egy újat is kellene?
Persze, a fideszvoks nem lehet drága! Hozott isten újabb csóróvilág!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hihetetlen mennyi pióca él ebben az országban.
namihami
Egy romániai nyomortelepet már finanszírozunk (sőt, mára jobban élnek, mint mi), most egy újat is kellene?
Persze, a fideszvoks nem lehet drága! Hozott isten újabb csóróvilág!
rücsü41
A többe elcsatolt területre nincs igénye a "Mi hazánknak"?Igénye lehet mindenkinek mindenre, de visszakapni az már nem megy.
Péter2
Ez az ember elmebeteg ! Ezek hatalomra kerülnének azonnal háborúba vinnék Magyarországot , aminek az volna az eredménye , hogy megszűnne Magyarország létezni !
izéke
Legyen az övé az egész,csak rajta legyen.
izéke
@Maccska: már nem egyszer belinkeltem neked,kérd számon Kádárt,miért nem fogadta el 1964-ben Hruscsovtól Kárpátalját,mikor vissza akarta adni?
Péter2
@izéke: Zsivkov, Honecker, Husák, Jaruzelski és Csernyenko „fémjelezte” gerontokrata vezetői körben még talán Kádár János volt a legokosabb , nem véletlen nem fogadta el Kádár cinikusan meg is jegyezte a szovjet államfőnek, hogy inkább Baskíriát adja át nekünk. Pedig Hruscsov úgy fogalmazott: „Beregszász olyan szegény járás, nekünk igazán nem is kell.
Sámannus
Tudjuk, hogy mindig az oroszokat szolgáltad ezért buktál meg az átvilágításon, buzi orosz bérenc. Aki az országot akarja erősíteni annak barátokra van szüksége nem pedig ellenségre. Putyin fasza még Erdogánén is túl tesz. ne hidd azt buzavirág, hogy ő a te kívánságodat a büdös életben teljesíteni fogja, de abban biztos lehetsz, hogy a fejedet leszarja, mint erdogán az orbánét.Hiába sertepertéltetek donbászban azzal még te nem írod át a határokat, mert a lakosság 5-10%-a kedvért nem taszítják kissebbségbe a többségi nemzetet. Tetszettek volna leteperni a zasszonyt és pótolni a háborús veszteségeket, akkor most lehetne nagypofád, de buzavirág te má nem tudod megdugni akit kell, mert csak egy szarköpülő vagy.
Cherry
Nem is tudtam hogy ennyi agyi nyomorék él ebben az országban, ezek a büszke magyarok???
Pusztai
Jajj Magyarországnak mikor ennyi futóbolond szaladgál szabadon, kényszerzubbony nélkül!!
Pusztai
24.hu:
"Vakond parancsnok 9 órája
A kibaszott állatkertből szökött pávián meg anyádra tartott igényt, aztán ez lett belőle"
..
Na most egészen komolyan aki ilyen egészen abszurd dolgokat mond, az hogyan kerülhet a politikába, hogyan lehet hangja nyilvánosan mert a veszély fennál - lévén van 1-2 milla futóbolond MO-n,- hogy tényleg lennének olyanok akik ezt akarják.
Ezer érv van ez ellen egy érvi sincs mellette csak az ultranacionalista kretének erre elégülnek ki és ez hajtja őket.
Borzalom!
izéke
Szerintem menjen oda és ott követelje vissza fennhangon,mondjuk Kijevben,a parlamentben,elvégre ott vannak az illetékesek...
kakukkmadár
Szálasi a kivégzése előtti estén szentül meg volt győződve arról, hogy a hívei másnap kimentik az akasztófa alól, de a hóhéron kívül senki nem várta ott. Reccs. Ha ugyan értik a mihazánkos elmebetegek a párhuzamot.
izéke
@kakukkmadár: azért volt ott jónéhány ember,legalábbis az akkor készült fotó alapján,csak nem az ő hívei,vagy ha ott is voktak,vagy lapultak,vagy várták,hogy ők legyenek a következők :))))
Pálinkás Pál
" Anyai ági felmenőit az erdélyi Torockóról és Kolozsvárról, apai nagyapja családját a vajdasági (bácskai) Zomborból és Hódságból telepítették ki. Egyik dédapja Tutsek Gusztáv Vazul, az 1956-os forradalom utáni perek hírhedt vérbírója volt "...azt hiszem ez mindent elmond róla...románivadék...
Pusztai
@Pálinkás Pál: és ez se semmi:
"Ungváry Krisztián: Bayer Zsolt nyilas nagyapja tanította be a hüvelyi motozást a kiskőrösi gettóbanA háború után pedig kommunista besúgó lett. A történész dokumentumokkal alátámasztva vázolja fel Bayer Zsolt anyai nagyapjának valódi életútját, Bayer ugyanis nem az igazságot terjeszti Gyimes Károlyról. Ungváry szerint ez Bayernek is lehetőség a szembenézésre."

A fidesz jobboldal és csürhéjének előélete dönölű!!!
Ditrich
Tudom én hogy nehéz evvel az igazságtalan béke diktátumal megbékélni,szinte lehetetlen. De azt is fel kell fogni hogy a megváltoztatásához nincs meg sem a lehetőség sem az erő. A kisantant országok pedig egyenként is erősebbek nálunk. Egy esetleges háború esetén pedig majdnem biztos hogy vereséget szenvednénk! A maradék Magyarország léte is kérdésessé válna. NATO védelembe itt kár lenne reménykedni. Nem kéne ezzel a tűzzel játszani!
kereső
"Kijafaxom ez a tooroczkai/tóth, "- vagy hogyis hivják, hogy Magyarország nevében ilyen nyilatkozatot tesz?
És ha nem lát "párhuzamot" Magyarország 100 évvel ezelőtti történelme, és Ukrajna mai , szemünk előtt zajló történelme között- akkor neki, és követőinek-valamint a fideSS szektának "ne fájjon már annyira trianon"- mert teljesen hiteltelen a jajongásuk.És kéretik a nagy-nagy történelmi küldetéssel rendelkező orbánnak elgondolkodnia azon, hogy a 2 vh. tulajdonképpen a "nagy háború" folytatása volt- mert azt nem "békekötéssel" zárták le trianonban, hanem csak egy túzszünettel. És ezzel a revizióval tulajdonképpen a 2.vh. békekötést is megkérdőjelezik- hiszen nem trianon adta meg a végső területelvesztést, hanem a sztálin által levezényelt teheráni, jaltai, és potsdami történések. Ott szentesitették trianont.
izéke
Eszet bezzeg nem követel a hibbant,kurvára nem menne oda se élni,se dolgozni egyik nagypofájú mélymagyar sem.
Alfa
a keresztény-fasiszta orbán is ezt vallja-akarja,ezért fegyverkezik
Pusztai
Csak azt kérdezem, mit érne el MO, ha csoda folytán Kárpátalja magyar terület lenne?
Gazdaságilag gyenge etnikailag alig 40 ezer magyar és több milliós szláv lakos.
Aki ilyeneken álmodik, az vagy ostoba gazember vagy segghülye idióta.
justhpeter
@Pusztai: Toroczkai egy kis náci pöcs, aki ostoba gazember és segghülye idióta is egyben, akinek elsőre a 2006-os puccskísérletben vállalt szerepét kellene tisztáznia. Aztán, de nem másodsorban kellene azzal foglalkoznunk, hogy miért nőtt meg a hasonló ökörszinten élők száma, aki bejuttatták ezeket az agyhalottakat a parlamentbe. Jó lenne tudatosítani, hogy ennek a primitív csürhének hatalomhoz juttatása nem csak az Európai Uniótól, de a minimum 3 bitesektől is csak távolabbra vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok