Kihallgattak és őrizetbe vettek a rendőrök Pécsen egy 15 éves lányt, akit újszülött gyermeke megölésével gyanúsítanak – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Egy 15 éves lány végezhetett újszülött gyermekével Pécsen
Fotó: Pixabay

A tájékoztatás szerint a rendőrségre kedden hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy 15 éves lány egy pécsi ingatlanban titokban szülte meg a gyermekét, majd a csecsemő meghalt.

A jelenlegi adatok szerint a gyermek élve született. Felmerült a gyanú, hogy a halálát idegenkezűség okozta, ezért a rendőrök előállították az anyát.

A lányt emberölés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölték.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Gondolom nem kell fogadásokat kötni az anya etnikai hovatartozása kérdésében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Kapanyél: szerinted a magyar lányok 15 éves korukban még nem ivarérettek?
a 60-70 es években szintén baranyában , nagy vihart kavart mikor egy magyar lány a kedves mama segítségével szabadult meg a frissen és élve született gyermekétöl!
Kapanyél
@csak úgy...: Mindenki arra gondol, amire akar. Én erre gondolok...
Peller Anikó
A helyzet az, hogy egy 15 éves kislány nincs felkészülve egy gyermek eltartásához. Ha beügyetlenkedtek egy babát akkor azt meg lehet próbálni kivakartatni, de az meglehetősen veszedelmes egy esetleges későbbi gyermek élőállításhoz. Így a logikus választás inkább a falhoz csapkodás. 15 éves fejjel. Traumatikus helyzet ez ilyen korban.

Felelős? Nyilván a szülők, ilyen korban már nem árt némi (nemi) felvilágosítás, kislányom a prücskölésből baba születhet amelyik nem alvós, satöbbi. Meg aztán a nevelés.

Na persze a kölyök aki megdugta a kislányt..

Aztán ha zígó, akkor nincs mit tenni, erősebb volt a bátyja vagy lassúbb mint az aptya.

És akár elhúnyhatott magától is (ha nem kapott enni)
namihami
Dugni már sikerrel tud! Gyilkolni is!
Az ország is jobban járna, ha ez a szint inkább többé nem lenne/lehetne terhes! A rassztól függetlenül...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: no...akkor kérdezem tőled...melyik fajra jellemző a tini kori szülés..?...egy példéval akarod mosdatni a cigókat...?,..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.