A miniszterelnök arról is beszélt, hogy hogyan viszonyulna az oroszokhoz a háború után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"orbán geopolitikai érdekei"- és Magyarország geopolitikai érdekei, amelyek nem találkoznak orbán "érdekeivel"? Azzal mi lesz? Ha gyóz Ukrajna, akkor lesz itten a tőszomszédságunkban egy qrva erős hadsereggel, elkötelezett atlantista/európai poltikával rendelkező 40 milliós ország., és lesz nagyon erős Eu. B@xhatod akkor a "geopolitikai" érdekeidet. Ha, meg az oroszok győznek, akkor meg az ország b@xhatja- Kárpát-aljástul, mindenestül. persze a te érdekeid szerint az utóbbi a kivánatos, és az ország érdekei szerint???
kereső
Ja, "geopolitikai érdek" helyett nyugodtan lehet mondani a "saját hatalmi érdekeim"-et.
Dr. Proktor
@KisTehen: Rád is áll, hogy ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna!
Na de így? Ország-világ lát téged tisztán...
Menőmanó
@KisTehen: Ti nem tudtok lejönni az orbáni kábszerről, azért van orbán kormány.
Ti élvezitek, hogy orbán hülyéi lehettek.
kereső
@KisTehen: 09:06 Fogd be barom, azaz dugulj el. Ez a történet nem Ukrajnáról, nem az oroszokról, és még csak nem is az USA-ról szól. Ez a történet orbán saját egyéni érdekeiről szól, és az ország- Magyarország érdekeiről. Maradj is kussban barom.
Nyírfa
Mi lesz a pávatánccal, Vitya, amikor már sem ide, sem oda nem tudsz sasszézni.

@kereső: 09.04

Ukrajna hamar a fejünkre fog nőni, különösen, ha nem változik Magyarország bel- és külpolitikája.
Orbán félelme érthető, az ukrán néppel nem packázhat, olyannyira nem, hogy csupán a gondolattól elborítja a gyerekkorában keletkezett traumája.
kereső
@Nyírfa: Ez nem "pávatánc", hanem orosz rulett az országgal.
Clavigo
Ha egyszer vége lesz ennek a háborúnak..( konszlidáció,stb .),,akkor fogják megszopatni ezt a csúzliszájú dagadt Majmot ..( meg az országot is ) Minden irányból " belógatnak " ennek a Putrisnak...( meg az országnak is ).. Egyik oldal sem felejti el,,ezt a pávatáncos Szarházi Senkit.. Törleszteni fognak..
Menőmanó
@KisTehen: Ez a te kábszered barom, a dezinformáció.
Dr. Proktor
@KisTehen: Te még mindig nem fogtad fel ezek szerint, hogy nem Ukrajnával van a baj hanem az agresszor oroszországgal?
Ha lenne lányod és megerőszakolnák akkor a lányod lenne a hibás?
Te beteg vagy, nagyon beteg...
Giovanni Alba
Historia est magistra vitae,a történelem az élet tanítómestere.
"... Észak-Vietnám is arra törekedett, hogy addig kitartson, míg az elhúzódó háborút az amerikai társadalom megelégeli, amely vagy az amerikai kormányzat belső összeomlásához vezet, avagy a lakosság nyomása rábírja a legfelsőbb vezetést, hogy szüntesse be a háborút.

A háttérben folyamatosan zajlottak a nyílt és titkos tárgyalások a felek között, de évekig nem jutottak megegyezésre. Az USA próbálta a déli országrész függetlenségét elérni, de észak nem volt hajlandó engedni követeléséből, miszerint minden külföldi katona hagyja el az országot, szűnjön meg az ország kettéosztottsága, és tartsanak választásokat, amit a zűrzavaros déli politikai helyzet miatt a kommunisták nagy valószínűséggel meg is nyertek volna. Az amerikai és az észak-vietnámi küldöttség végül a dél-vietnámi küldöttség tudta nélkül 1972-ben megállapodott. Az amerikai vezetés már 1968-ban eldöntötte, hogy kivonul a térségből, de mindezt a lehető legkisebb presztízsveszteséggel szerette volna elérni. A békeszerződés aláírása után az Egyesült Államok 1973-ban ki is vonult az országból."
Clavigo
@KisTehen: ?? mi a dezinformácio ?? pl. hogy azt terjeszeted magadról,,hogy épelméjű vagy.. Azért ez elég kemény dezinfo...
kereső
Mert, mindig-mindennel összefügg: -ez is orbán "geopolitikai" érdekével:
ujnepszabadsag.com/2024/01/31/mit-keresunk-mi-csadban/
Dr. Proktor
@KisTehen: Orbán kezét figyeld, ahogy Kölő haverja zsebébe tömi a pénzedet...
De tudom, ennyi eszed nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.