Belátom, hogy a sokaknak, akiknek bizonytalan a megélhetésük, egyik napról a másikra élnek, azoknak hatásos lehet a Magyar Nemzet "tényfeltáró" cikke arról, hogy a volt miniszterelnök, aki nem mellesleg előtte és azóta is jól működő üzletember vásárolt Budapesten egy 160 négyzetméteres lakást. Azt halkan érdeklődöm meg, hogy a "nincstelenségét" hangoztató regnáló országvezető esetében miért nem háborognak a fent említettek?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hány négyzetméter is Vikkancs Szarka, bocs, Cinege utcai háza? És a Karmelita kolostor? És Loptampuszta?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@kereső: ennyi.
Fel lehet sorolni a fél fideszt akiknek ismerten balhés lakasuk, dácsájuk, vârhegyük, pasaréti gumilakásuk, milliárdos balatoni hétvégi sátruk stb van.
a geczinek csaladnak száz feletti bővebb családnak többszáz ingatlanuk van.
kereső
@Pusztai: Csak tiborczék tulajdonában 30 luxus ingatlan van- itthon. A külföldit nem is tudjuk, csak a spanyol szállodáról van információ, és mostani beszerzés a 10 belgrádi ingatlan.
Clavigo
@Qqberci: :):):) " Loptampuszta "... :):):):) Ez jó...!:)
Méhes
@szaboria1: Megmaradt annak aki volt,ezen nem változtat akár millió ingatlan sem
kereső
@szaboria1: Az embert ki lehet vakarni a mocsokból, de a mocskot az emberből nem.
simmering73
"Ameddig Gyurcsányoznak még akár az ellenzékiek is – kérdéseket persze lehet feltenni, de Gyurcsány Ferenc elég régóta keres pénzt a politikán kívül is, noha a kapcsolatait nyilván azért kamatoztatta –, inkább azzal kellene foglalkozni, hogy miközben kilopják mindannyiunk szemét, egyszerűen a pofánkba hazudnak a politikusok. Nem néztem meg, hogy éppen milyen számokat irkált be hasraütésszerűen Orbán Viktor a legfrissebb vagyonnyilatkozatába, de nem is lényeges, hiszen annak semmi jelentősége, pláne valóságalapja nincs. Miközben Lázárok, Rogánok, Szijjártók és Orbánok élnek luxusban a mi pénzünkön, addig egyesek azon háborodnak fel, hogy valaki a valós pénzügyi hátterét írja bele a vagyonnyilatkozatába. Lehetne ennél is rosszabb a helyzet? Nem a valódi problémákkal törődünk, hanem a propaganda által elénk tálalttal, ami csupán figyelemelterelés."
kolozsvaros.com/2024/02/02/valoban-gyurcsany-ferenc-villaja-a-legfontosabb-tema/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.