Nem értik az érdekképviseletek, hogyan jött ki a 32,2 százalékos emelés, a kormány több ponton is hajlik a korrekcióra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Hihetetlen amit művelnek ezek a senkiháziak, sajnos nincs meg ebben a magyar népben az az elszántság, amivel el lehetne kergetni végre ezt a semmirekellő kormányt.
RonaGyuri
Humor vagy stílusérzék

nehezen hihető, de a pedagógusok bérének alakulása/alakítgatása körül a sok idétlen hazudozás és ocsmány tett illetve nem tett után mókás pillanatai is akadtak

Okkal, de tele vannak a hírek az Orbán Viktor által még decemberben bejelentett bérfejlesztési program tényeiről szóló tudósításokkal.
Az egyik legújabb: „A szakszervezetek képviselői szerda délután azért látogattak el a Belügyminisztériumba, hogy felhívják a figyelmet a különböző anomáliákra”.
Egy kicsit más van abban a közleményben, amit közölt a Belügyminisztérium (BM) szerda délután az MTI-vel: „Maruzsa Zoltán, a tárca köznevelési államtitkára arról tájékoztatta a pedagógus szakszervezeteket, hogy az állami fenntartású iskolákban a tanárok, a tanítók, az óvodapedagógusok és a gyógypedagógusok február 5-én, hétfőn megkapják az átlagosan 32,2 százalékkal megemelt fizetésüket.”!
Nos ez az ellentmondás sem semmi, de az egyik tájékoztatás szerint volt ott más elgondolkodtató is. A hírek szerint:
„Az egyeztetésen Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, mellett ott volt többek között a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének képviselője is.”!!! =))
izéke
@RonaGyuri: esetleg a bohócügyi államtitkár is mehetett volna :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.