HOGY MÁSKÉPP MESÉLI AZ EGY DOLOG!!! =)) Nagyot resetelt a megmondóember memóriája 24 év alatt. Ungváry Krisztián történész hosszú cikkben ismertette Bayer Zsolt nagyapjának nyilas és ÁVH-s besúgói múltját. Ennek egyik megállapítása volt, hogy „Bayer, aki magát előszeretettel adja ki budai polgárnak, valójában egy igazi proletár házban nőtt fel – nem egy budai villában, hanem egy olyan épületben, amelynek lakói kétkezi munkások voltak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy másképp meséli az egy dolog

sokkal nagyobb gond, hogy egyik sem lehet igaz

Mottó:
okos ember nem csak azért mond igazat, mert az jellemes,
de sokkal egyszerűbb is,
nem kell emlékezni rá, hogy kinek mit hazudtál!!! =))

Ungváry cikke után megbolydult a derék matyar média, a legtöbb kisebb és nagyobb példákkal okadatolja, hogy Zsóti igazmondási képessége igencsak csekély. Ehhez járul hozzá a 444.hu „Ajjaj, Bayer Zsolt sem tudta mindig megugrani a saját prolimércéjét” cikke. Felmelítvén, hogy Zsótinak hogy alakult a véleménye a honnan ismeri fel egy budai úrigyerek a prolit témában.
Nagy kár, hogy a 60-as ége közepén született Zsóti sem kintornással, sem pedig valódi handléval nem találkozhatott!!! =))
szaboria1
Zsótika 9 vagy 11 évesen azért már emlékei vannak, pláne ha az anyja apja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.