A köztársasági elnök kegyelme végtelen: a terrorizmusért elítélt Budaházy György mellett a kiskorú fiúk zaklatását leplező bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesnek is jutott belőle, méghozzá a pápalátogatás ürügyén. Ha nem kerül be a Kúria határozatába, ki sem derül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a Fidesz valódi értékrendje!! =))
Sámannus
Ez a "magyarázat" a leg aljasab, és leg hazugabb indoklása a páoa látogatás igazi megcsúfolása. A pápa tudtom szerint a papi pedofília feltárására igyekezett a figyelmet terelni. A politika viszont ezt sikeresen eltérítette, mint egy magát és igazát állította szembe a pápai törekvéssel. Úgy gondolja, hogy ezt elfelejtik, de a történelem igazságot fog szolgáltatni, nem lehet örökké ribanckodni.
kereső
Budaházy is a pápa látogatás ürügyén kapott kegyelmet. az akkor ki is derült.
De ez a mostani "kegyelem" - ez annál is mocskosabb. Novák, a magyar családpolitika "anyja", a családok védőszentje, a "gyermekvédelmi törvény"-sic'!!! legfőbb propagandistája , gyermekek megnyomoritójának ad kegyelmet.
Erre már csak tényleg köpni lehet, bő nyállal.
Alfa
ez a magyar keresztény ország...ez köztársaság nélküli ribanc hozza a keresztény-fasiszta-náci-komcsi orbánista fideszes formáját...
tavaly a terrorista nácikat engedte el, most a narkós pedofil egyházi "segítőt "
Ez jellemzi a keresztény-fasiszta fidesz szektát...orbánnal az élen...
A hazug pedofil simogató ribancot hamarabb utolérni mint a sánta kutyát...
Van ennek bőr a pofáján???
Havanagi
Nagyon védi ez is a gyerekeket.Felháborító,hogy eltapos ez is mindenkit.LMBTQ ? Köztrágyasági elnök!!Ez egy anya???!!!Szégyen,hogy ilyen vezetői vannak Magyarországnak!
RonaGyuri
a Fidesz valódi értékrendje!! =))
Aki Én
,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok