Az önkormányzat tiltakozik, de Botka szerint az egyházmegye „elküldte őket a francba”, a kormány pedig mindenre kész a projekt védelmében. Egy szent közbenjárására számítanak az erdővédők. Az előzményekben nem veszünk el most, csak emlékeztetünk, hogy van egy katolikus püspök, aki valamiért nem csak a rá bízott nyájat terelgeti, hanem több tízmilliárdos intézményrendszert is épít magának, adófizetői pénzből. Kiss-Rigó László megkapta ajándékba a kormánytól Közép-Európa legnagyobb üdülő- és sportközpontját, a Zánkai Gyermektábort, amit először Mészárosék 22 milliárdból felújítottak, majd 13 állami milliárdból üzemeltetnek. Az óriási állami gyerekvédelmi rendszer kétharmadát is megkapta a püspök, miközben magának is vannak gyerekvédelemi kihívásai. De milliárdos a 30 milliárdos lakitelki népnemzeti élményközpont is az ölébe hullott, és egy milliárdos árbevételű fonalfeldolgozó céget is kapott ajándékba a kormánytól. A legjobban minden bizonnyal a stadionnak, a saját NBII-es...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a Kis Rigó "püspök" a katolikus egyház szégyene! Harácsoló, más (önkormányzat) vagyonát lenyúló pénzéhes Mammon imádó farizeus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Clavigo: Segíti a viktort a hatalom bitorlásában.
Nessy
Ez a Kis Rigó "püspök" a katolikus egyház szégyene! Harácsoló, más (önkormányzat) vagyonát lenyúló pénzéhes Mammon imádó farizeus!
csak úgy....
@Clavigo: egy szegedi nevezetes édesség mint a hírös neves katica...
fölül bana, majd 1 cm világosság és onnantról lefele ismét barna !
www.gusto.at/rezepte/rigo-jancsi-ungarische-schokoladewuerfel-7622401
csak úgy....
@Nessy: majd dula szöget kap a pokolba a végtagjaiba az ördöngös keresztfán! ;)
- egy jó katolikusnak megéri a kockáztatás...,föleg akik közülök csak a földi jókra ,javakra fogékonyak, -közben a szószékböl mást prédikálnak!
nem csípem a hororr filmeket , de ezeket a szentfazekakat élöben akarom látni ott lent ,ezért is vagyok szándékosan rossz ember! ;)
Nessy
@csak úgy...: Ezt a Katicát nagyon szeressúk! :-))))
csak úgy....
@Nessy: föltehetöleg a veres is elöször így kóstolt bele...,ki is hurcolta germanisztánba,hogy csak az övé legyen a mára mindenki katyija!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.