A kormánypárti publicista elismerte, soha nem kérte ki nagyapja aktáit a történeti levéltárból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Bayerzsótány!

Sokáig rágtad-csócsáltad...aztán azt gondoltad, ez a kevésbé kellemetlen verzió?!
Nos, nem! Ez ugyanúgy undorító, csak más fénytörésben.
És a nagyapád ettől még ugyanúgy egy tetves nyilas, ávós besúgó szardarab!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
réadésul:

Felettébb aktuális is lehetne,

ha nem tudnám, hogy Párt központi napilapjának propagandistáit is más fábúl faragták

Zsóti tündöklése még el sem csitult Ambrus-Jobbágyi Zsófia: „A szélvihar ígérete” címmel rittyentett! A felírat hozzá: „NEM MINDEN ARANY – A NYAKUNKON ÜLT ÉVTIZEDEKEN ÁT A KOMMUNIZMUS SÖTÉT ÁRNYA, ÉS MA MÉG MINDIG ITT SETTENKEDIK KÖZÖTTÜNK”

Aztán így csapott a lecsóba: „Hisznek a karmában? S ha abban nem, gondolkoztak már azon, hogy a cselekedeteink – legyenek azok jók vagy rosszak – visszaérnek hozzánk? Sőt, elképzelhető az is, hogy azokért a bűnökért, amiket mi elkövetünk, a gyerekeink, unokáink bűnhődnek majd, s ugyanígy lehet ez a mi nagyszüleinkkel is? A zsákunkban visszük magunkkal az ő lelkiismeretüket is. Dolgozik bennünk? Szoktak ezen gondolkozni?”
Horizont
Ha csak hazudtál volna te mocsok. Élősködő szar.
Sakk Matt
Bayerzsótány!

Sokáig rágtad-csócsáltad...aztán azt gondoltad, ez a kevésbé kellemetlen verzió?!
Nos, nem! Ez ugyanúgy undorító, csak más fénytörésben.
És a nagyapád ettől még ugyanúgy egy tetves nyilas, ávós besúgó szardarab!
Pusztai
Már 25 éve is az első fidesz kormány alatt lenyúlt 200 milliót egy filmre, amiből magán vagyon lett.
ELLOPTA.
szaboria1
Ezért van, hogy nem szavazzák meg a Történelmi Leváltár feloldását. Mert soknak lenne mitől tartaniuk.
rücsü41
Na Zsolti!Mond csak meg ezek után hogy csak nagyapád ügyében hazudtál?És amikor rád pirítottak, hogy hazudsz, akkor miért védekeztél olyan vehemensen.Nem mondták neked, hogy az egyenes út az mindig járhatóbb út mint a girbe -gurba?Ne lett volna jobb csak hallgatni, csendesen , józanul viselkedni ezekben az ügyekben, és nem vetődik fel benned ezek után , hogy az emberek azt mondják, hogy amit ez a BZS ír, az a fantázia szüleménye, nincs semmi alapja az írásainak, csak kitalációk, hazugságok?A hitelességedet adtad fel ezzel az akkor könnyebbnek látszó magatartással !Ezek után állandóan felmerül a kérdés, hogy amit írsz az a fantázia szüleménye vagy maga a valóság?Rejtvény lettél az emberek előtt, nem igazmondó ember.
rücsü41
Kérdés még ezek után az is hogy honnan veszed a bátorságot Te minmt hazug disznó- már elnézést ,hogy megpróbáltam a hangnemedben utánozni-, hogy a más véleményen levőket szar Jankónak nevezed, amikor Neked arra sem volt bátorságot, hogy az igazat mondd el, ha már kutakodtál a családod ügyeiben.Okosabb lettél volna, ha maradsz a seggeden és tudatlan maradsz a nagyapád ügyében.Nagyapádnak is volt egy álláspontja a háború előtt, azután lett egy másik háború után az ÁVH-nál, de megítélni azt hogy miért következett ez be Te már ezt nem tudod megállapítani, s ezért nem kellett volna szerecsen mosdatásba kezdened, úgy ahogy Pokorni is tette.
nemkati
Az jutott az eszembe, hogy vajon a náci nagypapa a nagymamán gyakorolta a hüvelyi motozást?
rondavagyok :(
Alfa
bayer zsóti prezentálja ez egész szarházi zakkant gerinctelen becstelen keresztény-fasiszta-náci-kommunista nyilas leszármazóék az orbán fidesz szektát és minden választóját
Ilyen agy halott hazudozóból áll az egész kormány
sokanvagyunk
Ilyen mocskos világot építettek és tartanak fenn a Bayer-félék, és elszörnyednek, mártírokká válnak amikor ugyanazon témában sorra kerülnek az ő és felmenőik múltja is.
Clavigo
Ez a csótány fiúnak, vagy lánynak hazudta magát Krétán...,abban 4- es kiruccanásban,asszonykák nélkül ?
Clavigo
@Pusztai: 07.43. Fiatal volt,,kellett a pénz...
nemkati
@Maccska: Nem. Legalábbis gyakorlás céljából soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.