Mindeközben - Gálvölgyi János az utóbbi napokban kemény kritikát fogalmazott meg a mai tévéműsorok színvonaláról, és a képernyőkön fel... Gálvölgyi János az utóbbi napokban kemény kritikát fogalmazott meg a mai tévéműsorok színvonaláról, és a képernyőkön feltűnő hazai celebekről. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész ebben úgy fogalmazott, hogy régen „nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van.” Mint mondta, az ő idejében más volt a népszerűség, mint mostanság, régen nem adták ilyen könnyen.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Gálvölgyinek ebben nem csak igaza volt, de gyorsan jött az igazolása is

a derék index.hu, Mindeközben rovatában: „Molnár Anikó reagált Gálvölgyi János celebeket kritizáló szavaira”

Az egy dolog, hogy ez a liba vette a bátorságot és válaszolt, de ahogy tette az egyértelmű igazolása annak, amit Gálvölgyi szóvá tett! =))
S akkor még nagyon finom voltam, mert nem nehéz szavait és főleg szófordulatait úgy értelmezni, hogy valójában nyálat csorgató vén szarosnak titulálta Gálvölgyit!
dr. prédikátor
Te kis hülye picsa! te csak egy ócska buta matrac vagy akire mindenki ráfekszik!!! Belőletek sok ilyen semmitérő ringyó van!!! DE GÁLVÖLGYIBŐL CSAK EGY VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.